Hopa

Hopa a fost fondata in 2005 si este detinuta de ASG Technologies Ltd. Dar, jocurile si site-urile web sunt operate de Aspire Global International LTD impreuna cu alte case de pariuri online, cum ar fi Karamba. Atat Karamba, cat si Hopa detin licente valabile de la Malta Gaming Authority si de la Marea Britanie pentru Gambling Commission.

Oferta de inscriere Hopa – pariati 10 GBP si primiti 10 GBP

Cum sa revendicati:

  • Faceti clic pe linkul nostru si creati-va noul cont Hopa
  • Depuneti 10 GBP sau mai mult (depozitele PayPal, Neteller si Skrill nu sunt valabile pentru aceasta oferta)
  • Pariu 10 GBP la cota minima de 1/1 (2.00)
  • Obtineti un pariu gratuit de 10 GBP!
  • Pariul gratuit de 10 GBP poate fi pariat pe un cupon cu cote totale de 1,80 (4/5) sau mai mari
  • Conditiile generale se aplica peste 18 ani

Promotii la Hopa Sports

Casa de sport Hopa are o singura promotie pentru clientii existenti si o oferta de inscriere pentru clientii noi.

HopaBoost – Obtineti cu pana la 77% mai mult la Acca’s cu patru sau mai multe selectii (maxim 11.000 de castiguri) T&C se aplica peste 18 ani

Piete de sport si pariuri

Hopa are un design de carti sportive curat si usor de utilizat, cu peste 30 de sporturi disponibile. Veti gasi toate sporturile populare din Marea Britanie, inclusiv fotbal, curse de cai si tenis, pentru a numi doar cateva. Dar exista, de asemenea, o gama larga de sporturi de nisa, cum ar fi esports, bandy, hochei pe gheata si multe altele.

Cu toate acestea, produsele de curse nu sunt grozave, fiind disponibile doar cateva curse din Marea Britanie si Irlanda. In schimb, va recomandam sa consultati lista noastra cu cele mai bune site-uri de pariuri pentru curse de cai din Marea Britanie.

Dar, daca doriti sa pariati pe fotbal, tenis sau alte sporturi populare, Hopa ar putea fi o optiune solida. Veti gasi 1000 de meciuri de fotbal din intreaga lume si peste 100 de piete de pariuri pentru majoritatea jocurilor.

In ceea ce priveste marjele de pariere, testele noastre au produs unele rezultate pozitive, pietele fotbalului pre-joc avand o medie de 4,35%, care este mai mica decat majoritatea site-urilor de pariuri din Marea Britanie.

Inca o data, vedem un nou site de pariuri sportive care ofera marje de pariere mai mici decat majoritatea caselor de pariuri consacrate, in afara de BetVictor.

In general, va recomandam sa incercati Hopa Sports pentru marjele de pariere reduse si oferta de inscriere usor de revendicat.

In concluzie, Hopa este o optiune solida pentru oricine doreste sa joace pe un nou site de pariuri sportive. Puteti incerca casa de pariuri cu o oferta de bun venit usor de revendicat si sa ramaneti cu marjele mici de pariere. Exista, de asemenea, un club VIP in care fiecare pariu pe care il plasati va castiga puncte pentru a urca pe scara VIP.

Ne place gama larga de metode de plata, peste 30 de sporturi si o profunzime buna pe pietele de pariuri, dar ne-ar placea sa oferim un serviciu clienti 24/7 si mai multe promotii pentru clientii existenti.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri