HPIBet

HPIBet CA este una dintre cele mai bune case de pariuri de curse din tara. Nu numai ca are cele mai bune cote de curse, dar are o multime de alte caracteristici interesante pe care le puteti citi in opinia noastra HPIBet!

HPIBet va permite sa urmariti fluxurile live ale multor intalniri de curse de top care au loc in intreaga lume. In plus, are toate licentele de care aveti nevoie pentru a va mentine in siguranta atunci cand pariati pe cursele de cai. Exista chiar si un bonus extraordinar de 2 USD fara depunere.

HPIBet CA afirma ca ofera promotii excelente la cele mai recente evenimente de curse de cai. La inscriere, veti primi un bonus de bun venit. Acesta vine sub forma unui bonus fara depunere. Tot ce trebuie sa faceti este sa creati un cont verificat si veti fi creditat cu 2,00 USD CND. Aceasta poate fi folosita pentru a paria pe calul sau pe jockey-ul tau preferat. Ofertele bonus sunt acoperite de mister, intrucat se poate accesa informatiile despre acestea numai daca sunteti un client verificat.

HPIBet

Usabilitate, aspect si simt – o experienta optima de pariere pe cai

Platforma HPIBet CA a suferit modificari regulate in ultimii 15 ani. Cu toate acestea, abia de curand nu a fost recreata intreaga platforma. Astazi, ei se mandresc cu o platforma sofisticata care ofera utilizatorilor o experienta optima de pariere pe cai. Un design nou si elegant a imbunatatit navigarea, iar caracteristicile tehnologice imbunatatite au facut ca o conexiune mai sigura. Toate pietele de curse de cai sunt vizibile in mod clar si se poate sari de la pagina la pagina fara efort. Gasirea calului, jockey-ului sau antrenorului preferat si plasarea pariurilor nu a fost niciodata mai usoara.

Intreaga interfata cu utilizatorul a primit un lifting si se arata. Cu o functie de conectare cu o singura atingere, puteti chiar sa va accesati contul utilizand contul dvs. Facebook, Twitter sau Google. Evaluarile HPIbet s-au marit de cinci ori datorita comoditatii platformei HPIBet CA si a serviciilor si caracteristicilor sale ulterioare.

O caracteristica excelenta a noii platforme este optiunea de a pastra note. Puteti accesa fila „Note despre calul meu” si puteti urmari toate gandurile si rezumatele cursei. Sunt salvate automat, deci nu le veti pierde niciodata.

Loialitate si recompense – un program de recompense interesant oferit

Recenziile HPIBet ne spun ca ofera un program de recompense interesant. Aici, veti primi puncte de recompensa pe baza contului dvs. si a activitatii de pariere. Punctele sunt castigate pentru plasarea de pariuri, iar soldul punctelor dvs. va fi actualizat periodic. Acumularea de puncte va insemna ca puteti revendica cateva premii fantastice. Daca sunteti in cautarea unei liste concludente cu toate ofertele, contactati centrul de asistenta HPIBet si cereti sa discutati cu un reprezentant al centrului de recompense.

Cu toate acestea, ceea ce va putem spune se refera la anumiti termeni ai sistemului de recompense. Trebuie sa aveti un cont verificat si sa locuiti fie in Ontario, fie in Columbia Britanica. Daca nu locuiti intr-o „zona de piata la domiciliu”, veti fi dificil sa accesati acest serviciu.

HPIbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri