HPYBET

Noii clienti incep cu un bonus de 100% HPYBET de pana la 100 de euro.

Care sunt conditiile exacte de bonus?

Pentru a fi gata de plata, suma bonusului respectiv trebuie jucata de șase ori cu o rata minima de 2,0. Cerintele de rasturnare trebuie procesate in termen de 90 de zile.

Bonusul se aplica tuturor tarilor?

Nu, unele state sunt excluse din programul de bonusuri in termenii și conditiile generale. Bonusul de 100 de euro este valabil doar pentru jucatorii din Germania, Austria, Elvetia și Malta. Daca doriti sa aflati mai multe despre bonusul HPYBET, aruncati o privire la articolul nostru consultativ „HPYBET: Bonus și conditii bonus – cele mai bune informatii!” la.

HPYBET

Oferta de pariuri

In general, HPYBET face aproximativ 10.000 de pariuri pe zi și, prin urmare, se afla in mijlocul terenului. Utilizatorii pot alege dintre aproximativ 20 de discipline, deși casa de pariuri se descurca foarte bine doar in fotbal. Exista unele sporturi franjuri, dar mai ales exista doar unul sau doua evenimente in categorii, adesea din sectorul pe termen lung.

Fanii fotbalului au intreaga gama de ligi

Pariurile pe fotbal amintesc logic de fratele mai mare al lui Mybet. Aceasta este mai putin o problema, deoarece calitatea și cantitatea sunt garantate in orice caz. HPYBET are in portofoliu meciuri din toate ligile importante și neimportante. Chiar și sectoarele tinere și amatori sunt acoperite bine pana la foarte bine. In mod normal, nu ar trebui sa existe intalniri curente care nu pot fi gasite la furnizorul online. Tenisul urmeaza pe locul doi in clasamentul intern. Baschetul, handbalul, hocheiul pe gheata și, cu restrictii, voleiul sunt, de asemenea, acoperite foarte bine. Biliard, sageti sau polo pe apa, de exemplu, joaca un rol subordonat.

Pariurile speciale nu reprezinta cu adevarat punctul forte al HPYBET. Cu putin peste 30 de piete pe joc, acestea raman cu mult in urma celor mai bune case de pariuri.

Pariuri live

Reclama proprie despre care compania are cele mai bune pariuri live a fost acum eliminata de pe site. Cu aceasta, HPYBET are exact dreptate. Mai intai ar trebui furnizat serviciul și apoi ar trebui sa fie plasata reclama corespunzatoare pentru acesta. In trecut, relatia dintre pretentie și realitate era foarte, foarte separata. Cu putin peste un an in urma aș fi numit pariurile live HPYBET sub pamant. Intre timp, insa, lucrarea s-a schimbat intr-un mod pozitiv. Sectorul live s-a extins enorm in ultimele luni, dominarea fotbalului fiind greu de invins. Cel putin 90% din evenimentele live provin din disciplina suprema. Pe de alta parte, trebuie remarcat cu bunavointa ca sporturile fringe caștiga, de asemenea, incet, la cotatii in timp real. Waterpolo, rugby sau cricket completeaza putin gama larga de fotbal. Cu toate acestea, in general, HPYBET este inca mult in urma cu cele mai bune case de pariuri live.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri