IBC Thai

Permiteti-ne sa va prezentam cel mai fiabil, versatil si cel mai bun agent pentru casele de pariuri asiatice: IBC THAI. Cand vine vorba de agenti, piata este plina de optiuni, deoarece exista nenumarate companii care promit oportunitati nelimitate. Suntem aici pentru a va spune ca multe dintre ele reprezinta putin mai mult decat o farsa inteligenta, fapt dovedit in mod repetat atat de pariorii, cat si de organismele de reglementare. De aceea, trebuie sa verificati recenzia agentului de pariuri IBC THAI. Ne uraste absolut sa-i vedem pe colegii nostri pariatori smulsi, motiv pentru care nu actionam si nici nu recomandam agenti dubiosi. De fapt, toti membrii echipei noastre aleg sa ramana cu unul, deoarece nu este nevoie reala de a merge in alta parte.

IBC Thai

Din 2007, IBC THAI ofera clientilor sai tot mai multe oportunitati senzationale de-a lungul timpului. De asemenea, puteti profita de servicii, conectandu-va astfel direct la casele de pariuri de top precum Betfair, PS3838 (fostul Pinnacle), Matchbook, SBObet sau BetIsn. Cu toate acestea, daca sunteti un fan al software-ului de pariuri, IBC THAI are si o alternativa premium pentru dvs.! VIP-IBC este un software creat pentru a satisface in mod specific nevoile pariorilor in cautarea celor mai bune cote si a celor mai mari limite. VIP-IBC este flagship-ul lor, o platforma de pariuri pentru roluri mari conceputa pentru pariorii profesionisti care doresc sa joace in siguranta si sa reduca riscul. In plus, permite tuturor sa faca un pariu. Profesionistii, precum si incepatorii vor putea verifica mai multe cote de la numarul mare de case de pariuri disponibile inainte de a plasa pariul. Acest lucru este posibil, deoarece vor putea vedea acele cote unul langa altul. Totusi, asta nu este tot, IBC THAI detine statutul de agent principal, fiind capabil sa deschida conturi pentru jucatori, precum si pentru agenti.

IBC THAI se adreseaza clientilor la nivel global, permitandu-le atat sa depaseasca multe obstacole in calea catre pariuri legale si sigure, cat si sa aiba disponibilitatea completa a serviciilor in propriile limbi. Engleza este limba internationala la IBC THAI, dar serviciul pentru clienti este disponibil si in spaniola, franceza, turca, portugheza, rusa, italiana, coreeana, macedoneana, greaca si hindi, facandu-l unul dintre cele mai diversificate servicii de asistenta din industrie.

Pentru pariorii individuali, procesul de deschidere a contului este o procedura simpla, care le permite accesul direct si aproape instantaneu la oricare dintre casele de pariuri sau serviciile oferite. Daca doriti sa stiti cum sa transferati bani in contul dvs. de pariuri sau in cartile de sport din Asia, permiteti-mi sa va spun ca toate tranzactiile financiare ar putea fi efectuate prin cele mai populare metode precum Skrill, Neteller si criptomonede, puteti verifica pentru a afla mai multe. In plus, pentru confortul dvs., IBC THAI functioneaza cu euro, dolari SUA, lire sterline, ringgit-uri din Malaezia, dolari din Singapore, yuan chinezesc, dolari din Hong Kong, baht thailandez, dolari din Taiwan, castig sud-coreean, rupia indoneziana, dolari australieni, coroana norvegiana , Coroana suedeza si realul brazilian.

Ganditi-va cat de usor va este sa deschideti mai multe conturi la case de pariuri asiatice de top si sa le interconectati finantele. Pur si simplu accesati IBC THAI si aceasta devine o realitate brusca intr-o lume in care conexiunile de jocuri online cu firmele asiatice sunt in general extrem de dificil de realizat. Alaturati-va acum IBC THAI si aveti la dispozitie o retea mare!

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri