Inkabet

Furnizorul de tehnologie de pariuri sportive Offsidegaming a anuntat lansarea oficiala miercuri a unui nou cazinou peruvian online si a unui site de pariuri sportive marca Inkabet.

Operatorul este primul pe piata peruviana si este condus de o echipa cu o mare experienta pe piata din America Latina, a spus un purtator de cuvant al companiei.

Inkabet ofera o suita cuprinzatoare de produse pentru jocuri, cu prima faza a lansarii, inclusiv jocuri de pariuri, cazinouri si jocuri slot, sustinute de procesarea platilor si CRM prin Offside.

Inkabet

In faza a doua se vor adauga jocuri de cazinou live si jocuri mobile, avand in vedere demografia latino-americana.

Oliver Castillo, purtatorul de cuvant al Inkabet, a declarat: „Peru este o piata tanara, iar pariurile sportive online, cazinoul si divertismentul sunt toate sectoare foarte populare. Offsidegaming a facut o treaba excelenta in integrarea platformei sale cu Inkabet. ”

CEO-ul Offsidegaming, Matt Jellicoe, a spus despre lansare: „Avem un record de realizare de 100% atunci cand vine vorba de asistarea noilor operatori cu o lansare de succes pe piata jocurilor din regiunile din America Latina. Ne mandrim cu faptul ca oferim cea mai buna solutie software de jocuri pentru aceasta piata tinta. ”

Inkabet este o companie peruana de pariuri online, care a fost infiintata in Costa Rica in 2012. Ofera atat jocuri de noroc online, cat si pariuri sportive. Inkabet a obtinut licenta de jocuri de noroc si pariuri de la Curacao. In prezent, acestia accepta jucatori doar din America de Sud.

Bonus de inscriere Inkabet

Inkabet ofera un bonus de potrivire de 100% pentru toti jucatorii sai care doresc sa faca o depunere. Depozitul minim de calificare pentru bonusul de bun venit este de 20 USD. In acelasi timp, limita superioara este de 100 USD. Jucatorii pot depune cat doresc, dar oricat de sus depasesc pragul de 100 USD, bonusul de bun venit va ramane 100 USD. Bonusul de bun venit vine cu un report de 40X care trebuie indeplinit inainte de a face orice solicitare de retragere. Bonusul de bun venit Inkabet este disponibil exclusiv pentru persoanele care locuiesc in Peru.

Piete si cote, pariuri in joc

Inkabet acopera toate sporturile majore, dar fotbalul este in centrul atentiei lor. Fotbalul este de departe cel mai popular sport din Peru si America de Sud in general. Marjele de pariere ale fotbalului sunt de 95% si este acelasi procent pentru plata medie.

Site-ul lor web nu este deosebit de elegant sau are unele caracteristici stralucitoare, cum ar fi vazut la unele case de pariuri europene. Dar are toate caracteristicile necesare si este pregatit pentru mobil. Asta inseamna orice dispozitiv, site-ul web se va adapta la ecran. Cel mai mare dezavantaj este ca nu are o versiune in limba engleza.

Toate ligile majore sunt acoperite cu o varietate de pariuri, dar ligile sud-americane sunt cele mai bune. Fanii fotbalului sud-american vor gasi oferta lor de neegalat atat in ​​cote, cat si in acoperirea de piata aprofundata. Sectiunea lor live in-play ofera statistici de meci, scoruri live si streaming live.

Inkabet are suport pentru chat live care functioneaza 12 ore pe zi si accepta depuneri in toate monedele din America de Sud.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri