Interbet.co.za

Infiintata in Cape Town in 2001, Interbet este acum o mare parte din peisajul de curse si pariuri sportive din Africa de Sud. Multi clienti prefera acest site datorita varietatii de optiuni de pariere TAB pe care le ofera atat pentru curse de cai, cat si pentru fotbal. Exista, de asemenea, piscine pentru tote disponibile pentru rugby si box in anumite momente.

Pe langa pariurile sportive traditionale, clientii Interbet pot profita de un schimb de pariuri incorporat, plus ca sunt disponibile si mai multe extrageri de loterie. Compania este licentiata si reglementata de Western Cape Gambling and Racing Board (nr. 2000/011570/07). Adica clientii pot fi siguri ca aceasta este atat o platforma online sigura, cat si corecta de utilizat.

Interbet.co.za

Gama de categorii de pariuri variaza in raport cu evenimentele care au loc in prezent (sau care au deschise pietele viitoare si viitoare). La momentul efectuarii recenziei noastre Interbet, erau oferite 19 curse si sporturi.

Continuarea temei tote in fotbal. Interbet ofera mai multe piete diferite in aceasta zona, variind de la Soccer 1 pana la Soccer 13. Fiecare joc este diferit si la fel miza minima. Cu siguranta merita sa rasfoiti, deoarece ar putea insemna o plata mai buna decat pariurile pe pietele traditionale.

Zona de fotbal este locul in care se gasesc toate ligile, cupele si alte turnee. Meniul este condus de Liga Campionilor, Europa League si elita europeana, precum si de evenimente internationale precum calificarile AFCON si UEFA Nations League. In total exista peste 100 de competitii diferite din 40 de tari. Cu toate acestea, profunzimea pietei lipseste pe tot parcursul in comparatie cu alte site-uri de pariuri de top. Meciurile de nivel superior ofera putin peste 30 de oportunitati de pariere, cum ar fi rezultatul meciului, goluri impare / pare, scor corect, BTTS, goluri totale, HT / FT si prima echipa care inscrie. In afara de marile nume, ligile mai putin populare pe care le-am verificat au avut doar 10 – 15 piete de pariuri, ceea ce este destul de rar in opinia noastra.

Platforma web este destul de veche, comparativ cu unele dintre cele mai moderne site-uri de pariuri. Ecranul de pornire va ofera o prezentare generala a diferitelor parti ale site-ului, cum ar fi pariurile totale, pariurile live, loturile si diferitele sporturi, dar nu afiseaza nicio piata pentru participantii instant.

Meniul principal faciliteaza navigarea. Aveti sectiuni pentru geanta, curse de cai, fotbal si sport. Devine putin stangace atunci cand cautati in diferitele ligi de fotbal, deoarece trebuie sa reveniti in continuare la pagina principala a hub-ului pentru a vizualiza meciuri alternative. Un sistem de tip pesmet ar face lucrurile mult mai usoare in experienta noastra.

Biletul dvs. de pariu ofera single si multipli. Pe masura ce adaugati selectii, acesta sorteaza automat tipurile de pariu pentru dvs. Exista o miza implicita de R10,00 inserata, pe care o puteti pastra sau schimba inainte de a plasa pariul.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri