InterBets

Interbets SUA este frontul online al Catskills OffTrackBetting Corporation. Aceasta companie ofera pariuri pe cursele de cai din 1976.

Deci este probabil un pariu sigur. In timp ce Interbets SUA are un nivel scazut de inscrieri la Interbets, ceea ce le ofera jucatorilor online este increderea pe care au castigat-o oferind pariuri pe cursele de cai de zeci de ani. Sunt cel mai cunoscut magazin de pariuri pentru curse de cai din SUA si ar trebui sa infloreasca in anii urmatori.

InterBets

Interbets nu face oferte bonus

Interbitele sunt legitime pentru bonusuri? Interbets este pur si simplu o linie secundara a companiei Catskills. Activitatea lor principala este magazinele de caramida si mortar. Si stiu ca majoritatea oamenilor care isi folosesc serviciul online au fost deja la unul dintre acele magazine.

Din acest motiv, nu depun eforturi mari in programul lor de bonusuri online. Ofertele bonus online sunt facute de companii care doresc sa va atraga atentia pentru a va obtine afacerea. Interbets nu este una dintre acele companii. Ei cred ca reputatia lor vorbeste de la sine. Si, de asemenea, presupun ca oamenii care le folosesc au fost deja la magazinele lor de pariuri, astfel incat o oferta introductiva nu ar avea deloc sens.

Recenziile noastre Interbet au constatat ca au un bonus daca va inscrieti prin intermediul aplicatiei lor. Aceasta este conceputa pentru a face oamenii care nu sunt obisnuiti sa foloseasca aplicatii sa o faca. In cele din urma, toata lumea va fi obisnuita sa foloseasca aplicatii si nu va trebui sa o promoveze.

Lipsa bonusurilor nu afecteaza recenziile noastre Interbets

Nu aveti multe oferte bonus nu este un lucru rau. Inseamna pur si simplu ca Interbets este suficient de increzator in serviciul pe care il ofera pentru a sti ca nu au nevoie de unul. Daca sunteti in cautarea unei oferte bonus, puteti gasi un site care sa le ofere. Daca doriti doar sa pariati pe curse de cai si nu va intereseaza ofertele bonus, atunci puteti utiliza Interbets si va puteti distra bine facand acest lucru. Aruncati o privire la recenzia noastra Watch and Wager si DRF Bets pentru a vedea ce ofera alti furnizori in ceea ce priveste bonusurile si promotiile.

Utilizare: Cat de usor de utilizat este proiectarea site-ului?

Este sigur Interbets? Cand va uitati la site-urile de curse de cai, veti vedea o multime de recenzii diferite. De la aspectul site-ului pana la cat de usor este sa obtineti plati, oamenii au pareri cu privire la fiecare aspect – orice nu sunt intotdeauna pozitive.

Totusi, acest lucru nu se intampla cu Interbets SUA. Cand va uitati la evaluarile lor online, nu veti gasi decat recenzii pozitive. Oamenilor li se pare ca le place modul in care site-ul Interbets din SUA este amenajat. Le place capacitatea usoara de a face pariuri pe Interbets SUA. In general, au doar recenzii pozitive pentru site.

Acest lucru provine probabil din experienta lor de ani de caramida si mortar. Stiu ce isi doresc clientii si stiu cum sa le ofere. Acest lucru ii diferentiaza de casele de pariuri online de curse de cai, care exista de doar cativa ani. Deci interbets este legitim? Interbets SUA isi cunoaste clientii, stie cum sa-i trateze si are o experienta de peste patru decenii. Stiu pur si simplu lucrurile lor, astfel incat sa nu va faceti griji cu privire la intrebari precum „Interbets este legal?”.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri