Interwetten

Interwetten este o companie de pariuri cu experienta si de incredere care ofera pariuri sportive din 1990. Serviciul functioneaza sub licenta emisa de Malta, care permite cartii sa-si furnizeze produsele in multe judete. Casa de pariuri este bine-cunoscuta pentru rolul sau activ in activitatile caritabile, motiv pentru care va sugeram sa o verificati.

Pariuri sportive la Interwetten

Interwetten acopera aproximativ 150 de mii de evenimente si peste 60 de discipline sportive anual. Lista optiunilor de pariere ii va satisface chiar si pe cei mai pretentiosi pariori. Obiectivul principal al operatorului este, desigur, fotbalul. Cartea are o oferta cu adevarat larga pentru cele mai populare ligi, care ajuta serviciul sa colecteze 65% din intregul volum de pariuri doar de pe pietele de fotbal. In niciun caz, asta inseamna ca fanii altor sporturi vor fi dezamagiti. Tipsterii ar putea gasi o multime de optiuni din care sa aleaga pentru baschet, hochei pe gheata, formula 1, fotbal american, golf si chiar politica. Exista, de asemenea, o sectiune de sporturi virtuale 24/7, unde pariorii pot paria pe diferite evenimente sportive virtuale. Din pacate, casa de pariuri impune o marja ceva mai mare majoritatii pietelor. Prin urmare, sansele sale nu arata atât de bine. Parierii profesionisti ar fi, de asemenea, dezamagiti, dar limitele impuse rapid, care fac imposibila câstigarea mare in mod regulat.

Interwetten

Oferta de pariuri sportive la Interwetten

Clientii interwetten se pot bucura de o sectiune de pariuri esports destul de decenta. Puteti paria pe urmatoarele discipline esports: Counter-Strike, Dota 2, Starcraft 2, Overwatch, Call of Duty, Rainbow 6 si Kings of Glory. Ceea ce se remarca cel mai mult in aceasta sectiune este o cantitate imensa de competitii acoperite, precum si preturi competitive si o mare varietate de optiuni de pariere.

Oferta de pariuri sportive virtuale la Interwetten

Daca sunteti un adevarat fan virtual al sportului, atunci inregistrarea la Interwetten va fi miscarea corecta! Punterii pot gasi o oferta de pariuri sportive virtuale foarte buna, care, fara indoiala, poate fi numita una dintre cele mai bune de pe intreaga piata. Puteti gasi piete pentru urmatoarele discipline: fotbal, tenis, baschet, curse de cai si ogar.

Bonusuri si promotii la Interwetten

Nu este nimic special, dar cu siguranta aceasta sectiune arata bine. Pe lânga generosul bonus de bun venit, clientii Interwetten se pot astepta la o serie de promotii ocazionale mai mici, care va vor ajuta sa obtineti niste fonduri suplimentare, fara nici o cerinta complicata de pariere.

Aplicatia mobila interwetten

Lansata in 2014, aplicatia mobila Interwetten este considerata una dintre cele mai bune de pe piata. Designul si functionalitatea sa sunt la un nivel foarte ridicat. Aplicatia permite accesul la toate functiile oferite pe site-ul oficial pentru desktop. De asemenea, functioneaza perfect pe majoritatea dispozitivelor mobile si a sistemelor de operare. Tipsters, care nu doresc sa descarce si sa instaleze niciun software suplimentar, pot folosi pur si simplu versiunea mobila a site-ului web.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri