Jetbull

Jetbull este o casa de pariuri online care a fost fondata in 2007 cu jurisdictia din Malta si Regatul Unit. Site-ul ofera jucatorilor o casa de sport, un cazinou si un cazinou live. Acest lucru este foarte bine structurat, fiind conceput cu o tema intunecata cu culoare neagra.

Aceasta platforma poate fi accesata de pe dispozitive mobile si veti fi redirectionat catre o aplicatie web. Ambele variante sunt disponibile in 6 limbi: rusa, engleza, spaniola, germana, suedeza si turca.

Daca doriti sa deveniti un jucator al Jetbull, trebuie sa apasati butonul Inregistrare din partea de sus a paginii. Dupa aceea, trebuie sa completati formularul de inregistrare cu toate informatiile necesare si apoi puteti incepe sa pariati.

Pe agenda sportiva Jetbull sunt disponibile 24 de sporturi precum tenis, fotbal, box, cricket, golf, fotbal, baseball, ciclism, volei si multe altele. De asemenea, veti alege ligi, competitii si evenimente din 45 de tari diferite. Sporturile preferate pentru jucatori sunt fotbalul si tenisul, cu pariuri si piete multiple, pariuri suplimentare si piata suplimentara.

Cazinoul Jetbull ofera jucatorilor o selectie dintre cele mai populare jocuri instant si optiuni: jocuri de masa, jackpot-uri, poker video, ruleta, loterii, bingo, baccarat, blackjack si sloturi.

Bonusurile la Jetbull sunt oferite pentru sectiunea sport si sectiunea cazinou. De obicei, acestea sunt diferite in functie de tara sau regiune. Mai multe informatii despre toate avantajele pe care le puteti avea daca sunteti un jucator de Jetbull, le puteti gasi in sectiunea Bonus si promotii de pe pagina de recenzie Jetbull.

Pentru toate tranzactiile pe care le puteti face pe site, puteti alege intre cele mai populare metode de plata, cum ar fi: Visa, MasterCard, Neteller, Skrill, PaysafeCards sau multe altele. Puteti vedea lista completa a tuturor metodelor de plata acceptate in sectiunile Depozite si retrageri din recenzia Jetbull.

Dupa cum va asteptati, aceasta casa de pariuri are limita pentru pariuri: pariul minim este de 0,25 USD sau echivalentul monedei, iar pariul maxim variaza in functie de eveniment si sport. Câstigarea maxima acceptata este de 10.000 EUR sau echivalent valutar, in functie de eveniment.

Pe Jetbull puteti contacta echipa de asistenta pentru toate intrebarile pe care le aveti. Puteti face acest lucru prin e-mail sau chat live 24/7. De asemenea, puteti citi sectiunea de intrebari frecvente de pe site-ul lor web sau puteti citi recenzia completa Jetbull pe aceasta pagina.

Promotii

Jetbull ofera un bonus de bun venit de 50% pâna la valoarea de 75 € pentru clientii care inca nu au plasat un pariu in casa de pariuri. Trebuie depus minimum 10 EUR / GBP, iar bonusul va fi creditat automat in conturile clientilor. La fel ca multe firme din zilele noastre, odata ce un jucator a acceptat bonusul, atât suma depozitului eligibil, cât si bonusul acordat sunt detinute ca fonduri bonus si nu pot fi retrase pâna când nu sunt indeplinite cerintele de pariere bonus.

Suma totala (depozit + bonus) trebuie, in general, pariat de 15 ori inainte ca fondurile sa fie realizate in soldul banilor reali ai clientilor.

Bonusul nu este disponibil pentru clientii din Germania, Serbia, Bulgaria, Muntenegru, Estonia, Indonezia, Cipru, Azerbaidjan, Rusia, Macedonia, Republica Coreea, Ucraina, Grecia, Croatia, Nigeria si Letonia.

Bonusul trebuie activat in termen de 30 de zile de la depunerea eligibila a clientului. Numai pariurile cu cote de 2,00 sau mai mari vor conta, iar maximul care poate fi numarat dintr-un singur pariu este de 50 €. Verificati termenii si conditiile bonusului pentru mai multe detalii.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri