JOKERBET.es

Astazi vrem sa va spunem totul despre JokerBet Spania, un cazinou relativ nou si operator de pariuri sportive de pe piata. Dar ce este, nu va pacaliti, pentru ca a sosit cu temele facute si vrem sa examinam putin mai mult acest operator pentru a intelege pe deplin oferta sa de jocuri de cazino si sport, cote, piete si multe altele in pariuri sportive. In 2016 a obtinut licenta de functionare de la Directia Generala pentru Reglementarea Jocurilor de Noroc din Spania, care ne spune multe despre problema legalitatii pentru JokerBet.

Ceva care va va surprinde sa stiti este ca compania care conduce marca JokerBet; Veramatic este o companie care detine si alte cazinouri precum Sportium si Codere, ceea ce arata ca JokerBet Spania este o propunere solida, cu experienta in spate. Pe langa faptul ca il gaseste in universul online cu cazinoul sau online si pariurile sportive, acest operator va ofera 130 de camere de joc distribuite pe intreg teritoriul spaniol, ceea ce reprezinta, fara indoiala, o garantie de incredere pentru potentialii clienti.

Club VIP: doar promotii

Dupa cum ati vazut, un program VIP sau un sistem de compensare depaseste cu mult promotiile saptamanale Jokerbet sau bonusurile de bun venit. Este o modalitate buna de a recompensa loialitatea celor mai recurenti jucatori fata de cazinoul si platforma de pariuri; Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul Jokerbet Spania, deoarece acestea nu ofera unul in acest moment.

Cel mai apropiat lucru de a avea unele avantaje pentru participarea la Jokerbet sunt promotiile sale, care ofera bonusuri gratuite si alte lucruri de care poti profita. Suntem foarte in asteptare si, in cazul modificarii acestui aspect, va vom spune fara nicio indoiala.

Jokerbet Spania: oferta de pariuri sportive

Concurenta dintre operatorii de pariuri sportive din Spania este intensa, astfel incat Bookers fac tot posibilul sa iasa in evidenta. In acest sens, Jokerbet este deosebit, deoarece ofera posibilitati mai mari atunci cand vine vorba de a paria pe cele mai solicitate sporturi. Printre acestea se numara desigur fotbal, baschet, tenis sau sporturi mai putin cunoscute precum surfingul sau badmintonul.

Puteti gasi pana la 200 de posibilitati pe piete, dar totul va depinde de importanta evenimentului sportiv, deoarece cu cat jocul are mai multa relevanta, cu atat veti avea mai multe optiuni de pariere. Variabilele sunt infinite, puteti paria pe castigator, remiza, goluri totale, handicapuri …

Cu Jokerbet poti avea acces la cele mai importante evenimente precum: Cupe Mondiale, Turnee Internationale, Campionate si toate ligile cele mai importante din toate tarile, cele mai importante corespund celor mai solicitate sporturi: fotbal sau baschet. In concluzie, cu o acoperire extinsa, emotia este garantata la Jokerbet.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri