Juegging

Fiind relativ noua, Juegging Spania s-a nascut ca urmare a uniunii dintre Banegras, pariurile sportive din Madrid si pariurile sportive din Valencia, companii cu peste 60 de ani de experienta in lumea pariurilor in spatele lor. Este un operator 100% spaniol si, ca atare, este conceput pentru a acoperi preferintele jucatorilor spanioli.

Este o casa care are toate permisele care o valideaza ca legala pentru a functiona pe teritoriul spaniol, pe langa faptul ca este caracterizata prin furnizarea unui serviciu de calitate in conformitate cu ceea ce este stabilit prin lege.

Juegging

Juegging Spania: oferta de pariuri sportive

Oferta de pariuri de la Juegging Spania este conceputa pentru a acoperi preferintele jucatorului spaniol; Este larg si acopera cele mai populare sporturi din tara, cum ar fi fotbalul, baschetul sau tenisul. Altele nu sunt atat de populare, dar la fel de interesante ca tenisul de masa, ciclismul, futsalul, golful, boxul si rugby-ul. Este un catalog de piete sportive care se reinnoieste frecvent. In functie de zi sau sezon, veti putea vedea discipline care nu sunt de obicei in grila, deci nu ne putem plange.

Informatiile oferite in Juegging Spania sunt organizate pe baza celor mai solicitate sporturi; ce se joaca in timpul zilei, live sau ce se va juca in urmatoarele cateva ore. Au un segment recomandat, unde vor fi cele mai importante competitii din diferite sporturi.

De asemenea, au propriul lor blog de pariuri, unde puteti merge pentru a gasi informatii despre ultimele zile de fotbal, pentru a cauta recomandari, sfaturi de strategie si curiozitati despre sporturile preferate si jucatorii lor.

La cele mai importante competitii de fotbal, puteti paria practic pe toate campionatele si turneele, atat in ​​liga spaniola, cat si in alte ligi europene, cum ar fi engleza, italiana, franceza si germana. Si daca vrei sa mergi putin mai departe, sa treci granitele si sa pariezi pe un alt continent, incearca cotele ligii japoneze, indiene sau coreene, pentru ca da. Au pariuri pe evenimente de pe alte continente.

Si pe alte sporturi importante, puteti plasa pariuri pe competitii NBA, diferite turnee de tenis precum Cupa Davis si Grand Slam, Formula 1 si Campionatul Mondial de motociclete in toate categoriile sale.

Juegging Spania este un operator sigur?

In ceea ce priveste securitatea informatiilor dvs. personale, Juegging Spain are domeniul sau protejat cu sisteme de conexiune criptate certificate de GeoTrust Inc. In plus fata de sistemele de control maxim pentru a evita virusii si componentele daunatoare in timpul navigarii si a gateway-urilor de plata pentru miscarile catre si din contul dvs.

Club VIP: niciunul momentan

Pana in prezent, Juegging Spania nu are un club VIP, in schimb are un club afiliat pentru cei care doresc sa profite de traficul pe site-ul lor. Cu acest program de afiliere puteti obtine pana la 30% in comisioane. Dar acest lucru este doar pentru cei care doresc sa faca publicitate casei pe propriile lor site-uri web.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri