Karamba

Karamba Sports este una dintre cele mai noi case de sport online de astazi, compania fiind detinuta de ASG Technologies, precum si sediul lor cu sediul in Malta. Karamba Sports detine o licenta completa de jocuri de noroc atat de la Malta Gaming Authority, cat si de Marea Britanie pentru Gambling Commission, ajutandu-i sa atraga clienti din intreaga Europa. In ciuda faptului ca sunt mai bine cunoscuti pentru ofertele lor de cazino, casa de pariuri castiga acum o multime de recunoastere datorita gamei sale de piete si a caracteristicilor de servicii pentru clienti.

Karamba a fost initial infiintat in 2005, functionand initial ca un cazinou online. Cu toate acestea, casa lor de sport este relativ noua pentru industrie, platforma lor de pariuri castigand deja o buna reputatie de casa de pariuri, care sunt perfecte pentru toate formele de clienti. In ciuda faptului ca nu au incheiat nicio oferta majora de sponsorizare in industrie, casa lor de sport a atras deja interesul a mii de clienti. Cu doua licente de jocuri de noroc, Karamba Sports este capabil sa satisfaca parierii situati intr-o gama larga de locatii. Revizuirea noastra Karamba Sports va oferi cititorilor o intelegere mult mai clara a functionarii lor, cu totul, de la gama lor de promotii si piete sportive la servicii pentru clienti si caracteristici suplimentare discutate. Cu toate acestea, sa aruncam mai intai avantajele si dezavantajele Karamba Sports.

Karamba

Karamba Bonusuri si pariuri gratuite oferite

Platforma de cazinou Karamba are cu siguranta prioritate atunci cand vine vorba de promotii, cu toate acestea, clientii sportivi de pe site-ul lor pot profita de un bonus generos de bun venit, precum si de oferte continue. Acei clienti care plaseaza un pariu de calificare de cel putin 10 GBP, la o cota de 1/1 sau mai mult, vor primi un pariu gratuit de 10 GBP, ceea ce inseamna ca pariorii isi pot dubla efectiv soldul contului de deschidere, oferind platforma perfecta pentru a incepe pariul cu Karamba.

Aceasta oferta se aplica clientilor din Marea Britanie, Suedia, Norvegia, Finlanda, Germania, Olanda, Elvetia, Austria si Canada, clientii primind fondurile bonus gratuite in doar cateva minute dupa ce au plasat pariul de calificare. La momentul redactarii acestui articol, singura promotie disponibila pentru clientii existenti Karamba Sports este oferta lor „Karam Boost”. Aici, clientii pot primi un bonus suplimentar atunci cand plaseaza un pariu cu succes in stilul acumulatorului, cu un pariu de peste 4 ori la cote minime de 1/5 necesare pentru a se califica.

Lipsa oricarui sistem de loialitate sau a unui sistem de puncte vine ca o dezamagire, clientii nu se bucura de nimic mai bun decat sa primeasca un pariu gratuit sau fonduri bonus ca urmare a pariului lor consistent. Acesta este un alt domeniu in care Karamba Sports poate cauta sa aduca imbunatatiri in viitor.

Karamba_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri