Kirolbet

Kirolbet este o casa de pariuri care opereaza, de asemenea, o casa de pariuri online si un cazinou care a fost lansat in 2016 si licentiat de Directia Generala de Management a Jocurilor din Spania. Cazinoul online are o gama buna de jocuri de sloturi, ruleta, blackjack, baccarat si bingo create de Microgaming si MGA.

Utilizatorii inregistrati pot juca jocurile in versiunile lor demo gratuite, precum si pe bani reali si pot fi jucate direct din browserele dispozitivelor mobile. Cartea lor de sport este de asemenea disponibila printr-o aplicatie descarcabila pentru dispozitive mobile Android si iOS.

KirolBet si-a reziliat acordul in calitate de sponsor oficial al clubului de fotbal CA Osasuna ca raspuns la noua legislatie publicitara spaniola propusa.

Regulamentele, care au fost lansate in februarie anul acesta, vizeaza publicitatea de la companiile de jocuri de noroc online, in special pe tricourile de fotbal, in incercarea de a atenua riscul aparitiei problemelor de jocuri de noroc si a dependentei de jocuri de noroc.

Osasuna este o echipa din La Liga din Pamplona si se bucura de o asociere strânsa cu sponsorul tricoului KirolBet de mai multe sezoane, actionând ca un pilon important al cresterii si stabilitatii financiare pentru club.

Kirolbet este marca comerciala a platformelor de pariuri sportive regionale si de stat ale Tele Apostuak Promotora de Juegos y Apuestas SA. Spre deosebire de alte case de pariuri exclusive de poker sau sloturi, Kirolbet ofera pariuri la cazinou, sloturi si, recent, pariuri si pe eSports, cum ar fi Counter Strike: Global Offensive, League of Legends si multe altele.

Kirolbet se afla sub conducerea uneia dintre cele mai populare companii basce la nivel national si international pe piata pariurilor sportive.

Pâna in iunie 2018, Kirolbet a fost noul sponsor oficial al Baskonia eSports. Spre deosebire de alte case de pariuri, Kirolbet functioneaza in functie de regiune: când intrati pe portalul sau, trebuie sa selectati una dintre regiunile care vor aparea pe ecran, printre care se numara Navarra, La Rioja, Canarias, Euskadi si Estatal, Kirolbet va va redirectiona automat catre alege. Interfata sa este disponibila in spaniola, engleza si basca, ceea ce va va facilita intrarea daca aceasta din urma este limba dvs. materna.

Kirolbet ofera, de asemenea, tutoriale YouTube despre cum sa pariati usor in sectiunea de intrebari frecvente, o caracteristica importanta pe care multe alte site-uri concurente nu o au. Aceasta casa de pariuri renumita are chat live, servicii WhatsApp si multe altele. Daca doriti sa aflati mai multe despre metodele de plata, eSports oferite si licentele Kirolbet, va invitam sa continuati sa cititi articolul nostru.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri