KonfamBet

KonfamBet este un nou site de jocuri de noroc online nigerian care este licentiat si reglementat de Oyo State Gaming Board (OYSGB) pentru a oferi un site de pariuri sportive legal si sigur jucatorilor din Nigeria. Jucatorii din Nigeria pot paria pe sporturi, jocuri virtuale, jocuri jackpot si un cazinou online folosind Konfam Bet, dar produsul de pariuri sportive este cea mai buna optiune.

KONFAM BONUS GAMING LIMITED este o companie de jocuri inregistrata in mod corespunzator si licentiata, tranzactionând sub una dintre marcile sale premium „Konfam Bet”.

KONFAM BET este un brand de produse structurat la nivel international, condus de o gramada de minti stralucite, care au cunostinte avansate despre industria locala casatorita cu expunerea lor internationala, aducând cele mai bune practici internationale in spatiul de jocuri nigerian.

KONFAM BET, cu o gama larga de servicii oferite pe diferite canale, prezinta o multime de servicii de pariere interesante pentru publicul de jocuri.

KonfamBet

Bonusuri si oferte Konfambet

Unul dintre cele mai atragatoare bonusuri de pe intreaga piata este ceea ce veti gasi la Konfambet. Pâna la ₦ 100.000 pot fi adaugati in contul dvs. cu prima depunere, urmata de bonusuri suplimentare la a doua, a treia si a patra depunere.

Al doilea bonus de depozit este un serviciu care va ofera un bonus de 75% pe un cont de depozit initial de pâna la N75.000.

Al treilea bonus de depunere este un serviciu care va ofera un bonus de 75% pe un cont de depozit initial de pâna la N75.000.

Al patrulea bonus de depunere este un serviciu care va ofera 50% bonus pe un cont de depunere initial de pâna la N50.000.

Piete si cote Konfambet

Konfambet are o platforma de pariuri foarte frumoasa si ingrijita. Culori corecte, fonturi usor de vazut cu un meniu informativ.

Cu primul clic al mouse-ului puteti avea toate ofertele disponibile pe ecran, asa ca sunteti sigur ca nu veti rata niciodata.

Cu link-urile rapide puteti preceda rapid categoriile populare, in timp ce va puteti crea propriul meniu cu ligile, jocurile preferate etc. In acelasi timp, exista optiunea de a vedea doar evenimentele care incep la o anumita ora.

Platforma Live permite jucatorului sa urmareasca un singur eveniment sau un set de evenimente, in timp ce calendarul evenimentelor live din ora urmatoare poate fi un ajutor foarte util pentru parior.

Cote Konfambet: Cote excelente pe principalele piete. Marja este sub 4%, dar este mult mai mare pentru pietele-tinta.

Konfambet Virtual Sports: O varietate buna, cu cursa de aur, mingi norocoase, curse de câini si jocuri virtuale Kiron, unde puteti gasi curse de fotbal si ogari printre alte optiuni.

Servicii de pariuri suplimentare

  • Numerar gratuit: Konfambet a oferit bani reali gratuit pentru toti clientii inregistrati de Ziua Independentei Nigeria.
  • Bonus de depozit suplimentar: 33,3% bonus de depunere. Bonusul maxim care poate fi revendicat cu aceasta oferta este de 10.000 NM.
  • Remiza loialitate: O sansa de a câstiga intre 5.000 si ₦ 100.000.000 in fiecare vineri la extragerile cu jetoane in numerar.
  • Bonus de acumulator: obtineti cu pâna la 225% mai multe câstiguri atunci când plasati acumulatori la Konfambet.
  • Rambursare One Cut: o oferta care garanteaza rambursarea pariului atunci când un joc / eveniment din pariul acumulator este pierdut.
Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri