Kwiff

Kwiff este o noua casa de pariuri online din Marea Britanie care a fost lansata pentru prima data in 2015 si este optimizata pentru mobil cu o aplicatie de pariuri si un site optimizat pentru mobil. Kwiff este pe deplin legal si licentiat de Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie sub licenta Eaton Gate Gaming Limited. Eaton Gate Gaming Limited este compania de jocuri online care opereaza Kwiff si, ca multe alte case de pariuri online, se afla in Malta.

Kwiff a fost fondata de Anders Ström (fondatorul Unibet) si Karl Engström si a fost lansata pentru prima data ca aplicatie de jocuri de noroc numai pentru mobil in 2015. Kwiff ofera aplicatii native pentru pariuri sportive mobile pentru utilizatorii iOS si Android din Regatul Unit.

Kwiff ofera cote pentru evenimente in acelasi mod ca majoritatea site-urilor de pariuri din Marea Britanie, dar, de asemenea, au sansa ca pariurile sa fie „supraincarcate” sau „Kwiffed”. In esenta, sansele unui pariu pe care il plasati pot fi crescute aleatoriu, dar nu se intampla cu fiecare pariu.

Promotii

Promovarea care il deosebeste pe Kwiff de concurentii sai este conceptul de a fi „Kwiffed”. Aceasta promotie acorda cote supraalimentate la intamplare pariorilor, adaugand un sentiment de entuziasm la fiecare pariu pe care il plasati cu casa de pariuri. Exista intotdeauna sansa ca pariul dvs. sa fie sporit exponential.

Totalul de incasare poate fi, de asemenea, supus unei supraincarcari sporadice. De asemenea, Kwiff se mandreste cu o serie intreaga de promotii specifice sportului. De exemplu, promotiile lor de fotbal la momentul scrierii acestei recenzii Kwiff includ Money Back si Goal Frenzy. Primul presupune ca pariorii vor fi recompensati printr-un pariu surpriza in cazul in care echipa pe care o vor pierde dintr-o pozitie castigatoare la pauza. Intre timp, acesta din urma este disponibil in mod obisnuit la cele mai populare meciuri de fotbal – semifinalele Ligii Campionilor, de exemplu – si presupune ca casa de pariuri sa recompenseze pe cei care opteaza pentru pariuri surpriza pentru fiecare gol marcat in joc.

Kwiff este umplut pana la refuz cu oferte bonus si promotii atat pentru pariorii sportivi, cat si pentru jucatorii de cazino. Nu vom acoperi bonusurile cazinoului in detaliu in aceasta recenzie Kwiff, dar vom discuta despre toate bonusurile la pariuri sportive, incepand cu oferta generoasa de bun venit.

Bonusul unic de bun venit al lui Kwiff

Kwiff are o oferta de bun venit unica pe care nu o veti putea gasi pe alte site-uri de pariuri. Se compune din doua parti sau doua bonusuri pe care le obtineti plasand doua pariuri:

  • Pariati 15 GBP pe primul dvs. pariu si obtineti un pariu Kwiff Surprise de 5 GBP.
  • Pariati 10 GBP la al doilea pariu si obtineti 30 de rotiri gratuite pentru slotul Book of Dead.

Aceasta este o oferta interesanta disponibila pentru toti jucatorii noi din Marea Britanie, cu varsta de 18 ani sau mai mult, dar, mai important, tot ce castigi din aceasta iti este platit in numerar!

Pariul Surpriza pe care il primiti de la primul pariu este un pariu plasat de algoritmul lui Kwiff, deci poate fi practic orice.

In ceea ce priveste cerintele, cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stiti este ca trebuie sa plasati un pariu cu o cota minima de 1,75, dar puteti face acest lucru pe orice piata, cu exceptia pariurilor cu sens unic.

Cerinta se aplica ambelor pariuri, dar nu sunteti obligat sa revendicati al doilea pariu daca nu doriti sa jucati jocuri de cazino. Cu toate acestea, slotul Book of Dead este un joc de sloturi popular si extrem de recompensator, asa ca va sfatuim sa revendicati cele 30 de rotiri gratuite, deoarece merita in totalitate.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri