KwikBet

KwikBet este un site de pariuri sportive online care ofera o experienta de pariere de baza, dar suficienta. Se concentreaza in primul rand pe pariuri sportive, in special pe fotbal, dar puteti plasa pariuri pe alte evenimente sportive majore. Au o varietate de oferte, inclusiv jackpotul lor omoka, unde trebuie sa preziceti corect rezultatul a 6 jocuri pentru a castiga 200.000 KSH.

Kwikbet ofera doar sase sporturi in comparatie cu alte site-uri de pariuri din Kenya si, in timp ce piata principala a fotbalului este acoperita pe larg, multe alte coduri sportive nu sunt. Acest lucru se datoreaza faptului ca fotbalul este cel mai popular sport din tara. Celalalt format interesant in ceea ce priveste jackpot-ul zilnic este acela ca parierii trebuie sa prezica doar rezultatele castigatoare din sapte meciuri, comparativ cu 13 selectii ca alte site-uri de jocuri.

Site-ul mobil pentru www.kwikbet.co.ke ofera acelasi jackpot si acesta este un avantaj pentru utilizatorii de telefoane mobile. Simpla intrare pe celula dvs., aderarea la acest site si plasarea unei mize mici inseamna ca jucatorii au sansa de a castiga o suma substantiala in fiecare zi a saptamanii. Site-ul mobi ofera un numar Mpesa, 290028, dar putin altceva in ceea ce priveste asistenta de asistenta si termenii si conditiile. Pictograma pentru intrebarile frecvente lipseste, de asemenea, iar dezvoltatorii ar putea sari peste acest ritm. Pentru jucatorii care isi folosesc doar telefoanele mobile pentru a plasa pariuri, aceasta prezinta o problema.

KwikBet

Cum depun de la mpesa la Kwikbet?

Pentru a reincarca contul dvs. KWIKBET, accesati meniul Mpesa, Lipa na Mpesa, mergeti la plata numarului de factura, introduceti numarul afacerii 290028, nr. KWIKBET si introduceti suma pe care doriti sa o depuneti. De asemenea, puteti depune online la www.kwikbet.co.ke. Dupa ce v-ati conectat, faceti clic pe „Depuneti”, introduceti suma si apoi faceti clic pe „Completati acum

Cum ma retrag din Kwikbet?

Pentru a va retrage, trimiteti RETRAGERE # SUMA la 29020. De asemenea, puteti sa va retrageti pe www.kwikbet.co.ke. Dupa ce v-ati conectat, faceti clic pe retragere, introduceti suma si faceti clic pe „retrageti acum”. Suma minima de retragere este de 50 Kshs.

Bonusul de inscriere KwikBet

Pana acum aveti deja o privire asupra principalelor motive pe care trebuie sa le transferati de pe site-ul dvs. actual de pariuri sportive catre KwikBet. Si pentru a va oferi o aterizare usoara si usoara, veti primi bonusuri atunci cand va inscrieti in valoare de Ksh 350 astazi.

Bonusele de inscriere functioneaza intr-un mod destul de simplu, spre deosebire de alte site-uri de pariuri care necesita sa pariati bonusul dvs. de un anumit numar de ori inainte sa il puteti rascumpara. Cu KwikBet, cand va inregistrati, veti primi bonusuri de inscriere de pana la Ksh 350 pentru contul dvs. de pariuri.

Pietele de pariuri si cota

Deci, chiar de pe bat, veti obtine o carte de sport foarte simpla si directa la KwikBet. Acest lucru poate fi vazut ca o forta, pentru ca doar veti ramane concentrat pe ceea ce faceti. Marjele pariurilor sunt mai bune la KwikBet, cautati peste 8%, desi pe pietele fotbalului, dar, in general, casa de pariuri are o medie de aproximativ 6,5% pentru marja pariurilor. Acest lucru este foarte bun si nu exista castiguri maxime pe zi daca le comparati cu una dintre cele mai mari case de pariuri din Kenya, cum ar fi SportPesa si 22Bet Kenya.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri