Ladbrokes

Ladbrokes este reglementat si licentiat de Autoritatea de Licentiere din Gibraltar, in temeiul Legii privind jocurile de noroc din 2005 si de Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie. Licentele acordate companiei sunt numerele 010, 012 si 044, desi acestea acopera si celelalte intreprinderi de jocuri de noroc conduse de Ladbrokes, precum cazinoul lor online.

Regulile stabilite in acordurile lor de licentiere inseamna ca Ladbrokes trebuie:

  • Asigurati-va ca oricui sufera de probleme legate de jocurile de noroc prin utilizarea site-ului sau i se ofera indrumare si ajutor adecvat.
  • Asigurati-va ca toti clientii site-ului sunt tratati corect si ca serviciul lor este transparent.
  • Asigurati-va ca oricine sub vârsta legala pentru a juca nu poate folosi site-ul.

In 2016, Ladbrokes a fuzionat cu Coral pentru a forma Ladbrokes Coral Group, care a fost apoi cumparat de GVC Holdings. GVC este o companie cotata la bursa, cu mii de angajati si venituri in fiecare an. Linia de fund aici … Ladbrokes sunt solide din punct de vedere financiar, ceea ce inseamna ca fondurile pariorilor si platile nu sunt expuse riscului pe platforma.

Ladbrokes_web

Oferte si promotii existente pentru clienti la Ladbrokes

Este intotdeauna placut atunci când pariurile si promotiile gratuite nu se usuca dupa ce v-ati inscris la o casa de pariuri. Ladbrokes ofera pe acest front o gama larga de oferte, promotii si jocuri gratuite pentru a va reveni la contul dvs.

Pariuri gratuite

Dupa ce v-ati inscris la majoritatea caselor de pariuri, pariurile cu adevarat gratuite sunt rare, dar Ladbrokes va lasa una din contul dvs. din când in când. In general, acestea au o valoare mica (poate 1 GBP sau 2 GBP), dar aceasta este inca o atingere pe care nu o gasesti cu multi dintre rivalii sai.

Cresterea cotelor

Multe site-uri de pariuri online va ofera câteva sanse sa cresteti zilnic cotele legate de pariul ales, dar oferta Ladbrokes este deosebit de aprofundata. Ultima data când recenzorul dvs. s-a conectat, au fost disponibile sase boost-uri care acopereau totul, de la fotbalul din acea noapte la curse zilnice, baschet si accas.

Ladbrokes #GetAPrice

Multi operatori online ofera acum un serviciu de cerere-un-pariu. Versiunea Ladbrokes este Get A Price. Cu aceasta caracteristica, clientii isi pot crea propriile pariuri, fie combinând pietele existente, fie venind cu ceva complet unic.

Dezvolta-ti pariul si foloseste Twitter pentru a-ti trimite solicitarea catre Ladbrokes, folosind hashtagul #GetAPrice. Operatorul va va raspunde cu un link pentru a plasa pariul, daca este acceptat.

In prezent, aceasta caracteristica este disponibila doar in anumite ligi de fotbal si curse de cai. Acesta este un pic de dezamagire, având in vedere ca alte case de pariuri ofera un serviciu similar pentru o gama de sporturi.

Puteti utiliza Obtineti un pret doar pentru pariurile dinaintea meciului. Alocati mult timp intre solicitarea dvs. de pariere si lansare pentru a permite comerciantilor Ladbrokes sa va evalueze solicitarea.

Ladbrokes_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri