Leon bets

Leon nu poate fi numit cu greu un nou jucator in industria de pariuri, deoarece exista din 2007 si a devenit popular cu un numar mare de jucatori.

Functionalitatea site-ului Leonbets

Trebuie remarcat faptul ca casa de pariuri detine mai multe site-uri web, fiecare axat pe piata speciala. leonbets.net este considerat unul principal.

Spre deosebire de multe alte case de pariuri, pagina principala leonbet.net nu este supraincarcata cu liste de evenimente sportive viitoare si actuale. Utilizatorilor li se ofera alegerea a 10 meciuri si nu toate sunt meciuri de fotbal.

O atentie semnificativa este acordata stirilor, in special stirilor referitoare la companie sau la ceea ce face.

In stanga puteti vedea o lista de sporturi acceptate, precum si filtre, care va vor permite sa comutati rapid intre tipurile de pariuri. In dreapta puteti vedea intrebarile frecvente.

Pentru utilizatorii de dispozitive mobile exista o versiune separata si usoara a site-ului web, care a fost optimizata in mod special pentru utilizarea cu dispozitive cu ecran tactil.

Leonbets

Pariuri sportive cu Leon

Aceasta casa de pariuri accepta pariuri pentru 13 sporturi, ceea ce nu este prea mare in comparatie cu alte companii mari. Cu toate acestea, toate sporturile populare sunt acoperite in totalitate, iar cotele oferite sunt de obicei mult mai profitabile in comparatie cu alte case de pariuri.

Exista, de asemenea, o categorie separata de pariuri pe termen lung, care va permit sa plasati banii pe un potential castigator al unui campionat dat. Este o solutie destul de interesanta, care va permite sa vedeti rapid lista competitiilor in desfasurare pentru diferite sporturi.

Leon ofera, de asemenea, o mare varietate de pariuri care pot fi plasate pe un singur joc.

Pariul minim este de 30 de centi, in timp ce maximul este de 10000 USD.

Bonusuri si promotii

Toti noii clienti Leon sunt eligibili pentru a primi un bonus de depozit de 100%, dar nu mai mult de 100 USD. Daca depunerea a fost facuta cu Moneybookers, clientul primeste un bonus de 150%, dar nu mai mult de 150 USD.

Leonbets are, de asemenea, un program de loialitate continuu pentru jucatorii constanti.

Pariuri mobile

Leonbets a oferit doua variante pentru cei carora le place sa parieze prin telefonul mobil. Prima este disponibila doar pentru utilizatorii Android, deoarece vine ca aplicatie Android si nu poate fi instalata pe dispozitivele care functioneaza pe alte sisteme operationale.

A doua optiune este multiplataforma si poate fi utilizata pe orice smartphone sau tableta, deoarece este prezentata ca o versiune mobila a site-ului web Leonbets, care poate fi accesata prin orice browser mobil. In cazul in care telefonul dvs. mobil este foarte vechi, casa de pariuri va recomanda sa instalati cea mai noua versiune a browserului Opera Mini pentru o experienta mai buna de pariere.

Cazinou si poker mobil

Accesul la versiunea mobila Casino functioneaza la fel ca in cazul pariurilor mobile cu Leonbets, in general – sunt disponibile atat aplicatia Android, cat si versiunea mobila a site-ului web. Aplicatia poate fi descarcata chiar de pe site-ul casei de pariuri, exista chiar si o instructiune despre cum sa o instalati.

Versiunea site-ului mobil functioneaza la fel ca toate versiunile mobile – doar acceseaza site-ul web Leonbets prin intermediul telefonului tau mobil si vei fi redirectionat instantaneu catre versiunea multiplataforma.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri