LeoVegas

LeoVegas a fost infiintata in Suedia de Gustaf Hagman si Robin Ramm-Ericsson, cu toate acestea, acum au sediul in Malta, precum si au birouri atat in ​​Stockholm, cat si in Londra. Detinand o licenta de la Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie si de la Malta Gaming Authority si deja s-au stabilit ca una dintre cele mai sigure si mai sigure platforme de pariuri din jur.

In ianuarie 2016, LeoVegas a anuntat, de asemenea, ca vor face echipa cu specialistii in pariuri sportive, grupul Kambi, care lucreaza deja cu Unibet si 888Sport, pentru a-si dezvolta casele de sport. Ca rezultat, LeoVegas a fost plutit pe bursa din New York in acelasi an, atragand peste 30.000 de investitori in acest proces.

Promotii si bonusuri LeoVegas

Icon Bonus LeoVegas ofera, de asemenea, o serie intreaga de promotii si oferte pentru a se asigura ca clientii le vor ramane fideli. Dupa cum multi dintre voi vor sti, nimic nu atrage mai mult interesul pentru un eveniment sportiv decat un bonus atragator, LeoVegas fiind capabil sa concureze chiar si cu cei mai de succes case de pariuri din acest domeniu. In timp ce fotbalul are din nou un rol important in astfel de promotii, rugby, cricket si tenis incep, de asemenea, sa primeasca mai multa atentie.

Leovegas

Unele oferte se desfasoara pentru evenimente sportive specifice sau pe o anumita perioada de timp, cum ar fi oferte de rambursare pentru asigurarea de acumulator de tenis sau fotbal. Cresterile duble ale profitului si cotele sporite sunt, de asemenea, promotii regulate puse la dispozitia clientilor la LeoVegas. Pentru clientii noi, LeoVegas ofera sansa de a primi castiguri suplimentare de pana la 100 GBP la prima depunere *, ceva care este complet diferit de orice alt bonus de bun venit oferit de casele de pariuri. Acest lucru inseamna ca, daca castigi, vei primi castiguri duble.

Desi s-ar putea sa nu para la fel de generos ca alte case de sport, cu aproximativ 100% depozite initiale de pana la 200 €, acesta este totusi un bonus care merita profitat, cu castigurile care pot oferi platforma perfecta pentru a incepe strategia de pariere. Exista, de asemenea, o serie de competitii saptamanale, in care clientii pot castiga pretiosi departe de lumea pariurilor.

Desi poate nu ofera stralucirea si stralucirea caselor de pariuri mai consacrate, LeoVegas intelege la ce se pricepe si se joaca la punctele forte. Cu un design atat pe site-ul desktop, cat si pe aplicatia mobila, care vizeaza optimizarea experientei jucatorilor, utilizatorii se pot bucura de experienta de pariere. Cu una dintre cele mai detaliate piete sportive din jur, alaturi de unele cote competitive, LeoVegas este pregatit sa mearga din ce in ce mai mult.

Dupa ce au introdus deja live-streaming-ul din cauza cererii populare, bonusul de bun venit al acestora este un alt motiv pentru care LeoVegas este privit ca unul dintre cele mai inovatoare case de sport din jur, ajutandu-i sa se diversifice de restul pietei. Avand in vedere cresterea dramatica a casei lor de sport in ultimele 12 luni, va fi cu siguranta interesant sa vedem ce alte servicii si caracteristici vor adauga in viitorul apropiat, cu multi clienti potentiali in cautarea unei noi case de sport.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri