Letou

Letou este considerata a fi prima companie de jocuri online din Asia, care ofera si pariuri online pe sport. Acesta este un proiect foarte reusit al oamenilor din spatele acestuia si a carui prezenta in lumea fotbalului a fost resimtita prin sponsorizari, cum ar fi sponsorizarea tricoului Swansea City FC. Este, fara indoiala, destinatia principala pentru fanii orasului Swansea. Una peste alta, este una dintre cele mai de incredere marci de pariuri din industrie, una care este utilizata de mii de pariatori pentru nevoile lor zilnice de pariuri sportive.

Brandul Letou a fost infiintat in 2004 si este alimentat de TGP Europe Ltd, o companie cu sediul pe Insula Man, cunoscuta pentru operarea altor doua mari marci de pariuri sportive online, care sunt, de asemenea, sponsori ai echipelor din Premier League. TGP Europe administreaza Letou cu o licenta emisa in Insula Man si Regatul Unit de catre Gambling Commission cu numarul de licenta 013966V. De asemenea, Letou este licentiat in Filipine pentru furnizarea de servicii catre pariorii sportivi de acolo.

Letou

Bonusuri si promotii

Alaturarea la Letou este destul de usoara si rapida. Site-ul web va localizeaza si ajusteaza formularul de inscriere cu detalii preumplute, cum ar fi tara de resedinta si codul de zona, accesand locatia dvs. Cu toate acestea, inscrierea nu va va aduce un bonus de bun venit, cel putin nu pentru moment. Acest lucru se datoreaza faptului ca Letou nu are un bonus de bun venit pe care il puteti solicita la primul dvs. depozit si pariu.

Cu toate acestea, pe tot parcursul timpului de pariere petrecut la Letou, vi se vor oferi diferite bonusuri de pariere gratuite ca recompensa pentru loialitatea dvs. Acest lucru arata ca Letou nu este interesat de jucatorii care sunt acolo doar pentru bonusul de bun venit.

Letou desfasoara, de asemenea, un alt tip de promotie, binecunoscutul Cel mai bun cote garantat pentru cursele de cai. In cadrul acestei promotii permanente, toti pariorii de curse de cai pot profita de sansele in schimbare pentru selectiile pe care le-au facut deja. Chiar daca pariul dvs. a fost stabilit la scurt timp dupa schimbarea cotelor, veti fi platit in continuare de cota imbunatatita, deci mai multa valoare.

Pietele sportive si valoarea cotelor

Oamenii pot plasa pariuri pe site-ul Letou 24/7, 365 de zile pe an. Acopera diverse sporturi, de la golf si tenis de masa, pana la fotbal si alte sporturi importante. Exista, de asemenea, 500 de evenimente diferite si tipuri de curse in fiecare zi. Pariul minim acceptat este foarte mic, mult mai mic decat pariurile intr-un magazin de pariuri fizice. Este doar 0,10p sau echivalent valutar si il puteti folosi pentru orice pariu sportiv si chiar pentru pariuri pe acumulator. Exista, de asemenea, o platforma de pariuri live unde puteti paria pe 25.000 de evenimente in fiecare an.

Ceea ce nu veti gasi de pe pietele de fotbal la alte case de pariuri, veti gasi la Letou. Exista, desigur, Premier League cu toate nivelurile sale inferioare, Liga Campionilor, Europa League, La Liga, Bundesliga, Serie, Ligue 1 etc. Pentru a face lucrurile mai interesante, exista si multe ligi obscure.

Indiferent de sporturile pe care doriti sa pariati, puteti oricand sa incasati pariul activ partial sau integral. Daca il incasati partial, puteti lasa restul ca un pariu activ cu aceleasi cote. Doar reglati glisorul la suma pe care doriti sa o incasati. Aceasta este una dintre cele mai recente caracteristici pe care oamenii din spatele Letou au adaugat-o pentru a ramane in fata nevoilor in schimbare ale clientilor.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri