LibraBet

Librabet ramane necunoscut pentru majoritatea pariorilor. Dar este un lucru absolut normal, intrucat casa de pariuri functioneaza abia de la sfarsitul anului 2018. Brandul bazat pe curacao se concentreaza in principal pe operatiunile de cazinouri online. Si probabil de aceea sectiunea de pariuri sportive este subevaluata. Aici, in analiza noastra despre Librabet, vom sublinia avantajele si punctele sale slabe majore.

Site-ul web Librabet tradus in 10 limbi, care arata ambitiile de a fi un brand international. Site-ul in sine arata foarte elegant si este usor de utilizat. Veti gasi o lista A-Z in partea stanga a interfetei, o lista a meciurilor viitoare si live din centru si un bilet de pariuri in dreapta. Utilizati o optiune de cautare si fila Top-leagues pentru o navigare mai rapida.

Acoperirea casei de pariuri ii va multumi pe majoritatea pariorilor. Librabet adauga evenimente din aproape 30 de categorii. Puteti paria aici nu numai pe fotbal si sport, ci si pe unele lucruri non-sportive (Speciale). Accentul se pune in mod evident pe cele mai populare discipline: fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata. Casa de pariuri nu este foarte creativa atunci cand vine vorba de piete si selectii. Da, ofera multe ligi (cum ar fi 100 in fotbal) si evenimente de nivel inferior, dar lista optiunilor din meci este standard si nu are versatilitate (fara marcatori si cornere).

Sectiunea in joc nu doarme niciodata si este dominata in principal de tenis si fotbal. Casa de pariuri acopera in medie aproximativ 15 000 de evenimente lunare. Nu exista streaming live, dar animatiile si centrul statistic fac acest lucru.

Cotele suculente (3-3,5% marja) pot fi fondate in ziua unui meci de fotbal din liga superioara. In medie, casa de pariuri ofera un 1.90-1.90 la even (fotbal). Platile sunt chiar mai mici pentru alte sporturi. Marja pentru In-Play incepe de la 6% si poate ajunge pana la 9%.

LibraBet

Bonusuri LibraBet

Pariul gratuit de bun venit este egal cu 200% din prima depunere. In a treia zi, pariorul primeste inca 20% din depunerea initiala in contul sau de bonus.

Conditii de vanzare:

  • Pariul gratuit este valabil 30 de zile.
  • La pariere, valoarea depozitului si bonusul sunt luate in considerare. Trebuie introdus de 6 ori.
  • Factorul minim de pariere este de 1,30.

LibraBet ofera un program bonus larg pentru utilizatorii inregistrati.

Bonus de depozit de 50% Pariuri speciale gratuite pentru Premier League engleza Pariu gratuit 10% rambursare.

La completarea contului prin A1, 50% din suma depozitului este transferata in contul bonus al clientului. Acestea trebuie plasate o data folosind obisnuinte cu o cota minima de 1.30. Pariuri gratuite si un anumit procent din castigurile pe langa cele primite. Oferit in fiecare zi. Suma bonusului depinde de activitatea utilizatorului.

Separat, fiecarui utilizator i se ofera bonusuri personale si un pariu gratuit pentru ziua sa.

LibraBet UK are, de asemenea, un program de loialitate in arsenalul sau, care permite acumularea de bonusuri, care sunt apoi utilizate pentru jocuri pe site. Rambursarea din depozite este, de asemenea, bazata pe un joc constant, ceea ce inseamna ca compania isi incurajeaza clientii stabili. In acelasi timp, linia de bonusuri este actualizata extrem de rar si practic nu exista evenimente tematice.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri