Liga Stavok

Compania de pariuri Liga Stavok este o casa de pariuri cu sediul in Rusia, care a fost fondata in 2007 de Oleg Zhuravsky, care este si presedintele de onoare. El este, de asemenea, fondatorul primei organizatii de autoreglementare a caselor de pariuri si fostul sef al Asociatiei Nationale a Caselor de pariuri. Compania are o retea mare de magazine de pariuri, care functioneaza in Rusia, sub o licenta obtinuta de la First International Bookmakers Company. Licenta a fost inregistrata de Serviciul Federal de Impozite pentru activari in conformitate cu organizatia si desfasurarea jocurilor de noroc in companiile de pariuri si terminalele de pariuri nr. 6.

In noul nostru portal PPS, este posibil sa gasiti cel mai apropiat magazin de pariuri Liga Stavok, impreuna cu adresa acestuia. Site-ul caselor de pariuri este: www.ligastavok.com. Casa de pariuri online are, de asemenea, licente din Curacao si din Kazahstan.

Liga Stavok

Principala piata a Ligii Stavok este Rusia si CSI. Site-ul este disponibil in rusa si engleza, in timp ce accepta, de asemenea, o gama larga de valute la nivel mondial.

Clientii isi pot completa conturile in toate modurile obisnuite, care includ carduri de credit majore, portofele electronice si terminale.

Daca aveti o nemultumire cu firma de pariuri Liga Stavok, Bookmaker Ratings o va analiza pentru dvs.

Liga-Stavok este detinuta de acelasi grup ca si cazinoul Tobwin.

Cazinoul Tobwin ne-a atras atentia atunci cand un jucator ne-a depus o plangere cu privire la esecul lor de a plati. Cand am investigat, a devenit clar ca termenii si conditiile cazinoului Tobwin erau mult mai slabe, ceea ce este necesar, cu mai multi termeni direct contradictori. Cand ne-am confruntat cu cazinoul, ei nu s-au pocait si nu au dorit sa-l trateze pe jucator in mod echitabil.

Dupa ce au iesit la iveala aceste dovezi care demonstreaza ca cazinoul Tobwin si-a schimbat conditiile dupa ce jucatorul a jucat si aplica termeni cu care jucatorul nu a fost de acord.

BC Liga Stavok este o casa de pariuri rusa care presteaza servicii pe baza licentei nr. 6 a Serviciului Fiscal Federal al Federatiei Ruse, emisa la 8 iulie 2009. BC Liga Stavok ofera fanilor sportivi si fanilor activi un nivel calitativ de serviciu nou , precum si o gama larga de evenimente diverse. Activitatile companiei vizeaza dezvoltarea afacerilor de carte in Rusia, sprijinirea sporturilor interne si crearea unei noi sfere de divertisment. Aceasta strategie de lucru a permis companiei sa devina un lider pe piata serviciilor de carte in Rusia. Astazi Liga Stavok BC are peste 500 de cluburi in 120 de orase ale Federatiei Ruse.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri