Loot.bet

Loot.bet este o casa de pariuri online esports si nu ofera sporturi traditionale pe care utilizatorii sa poata paria, insa platforma a fost in mod clar conceputa cu aminte de fanii esports. Loot.bet ofera, de asemenea, un mic cazinou online pe langa pietele sale de e-sport. Loot.bet este administrat de Livestream Ltd. si are sediul in Cipru.

Loot.bet ofera un bonus frumos pentru jucatorii noi. Cea mai buna parte a bonusului este ca o puteti folosi si pe platforma de pariuri esports si pe platforma de jocuri de noroc a cazinourilor. Bonusul nu este urias in niciun caz, dar ofera jucatorilor sansa de a testa lucrurile gratuit.

Bonusul de bun venit este un meci de depunere de 100% pana la 100 USD. Din nou, pariorii sunt liberi sa foloseasca acesti bani oricum ar dori. Mai mult, veti primi un bonus suplimentar de 100 de rotiri gratuite pentru jocurile slot de pe site-ul cazinoului. Loot.bet ofera, de asemenea, jucatorilor bonusuri suplimentare din cand in cand, pentru a condimenta lucrurile si a le distra. Informatii despre modul in care functioneaza bonusul si despre modul de solicitare pot fi gasite in aceasta recenzie.

Din pacate, la Loot.bet nu poti gasi sporturi traditionale precum fotbalul si baschetul. Acest lucru poate fi sau nu o problema pentru dvs., in functie de gusturile dvs. Compensarea faptului ca lipsa sporturilor clasice este o acoperire vasta a pietei pentru e-sporturi.

Unele dintre eSports disponibile pe platforma sunt NHL, Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Rocket League, Quake, NBA 2K, StarCraft, StarCraft II si multe altele. Lista completa a sporturilor disponibile este listata mai jos. Deocamdata este suficient sa spunem ca Loot.bet are o acoperire excelenta pentru e-sporturi, iar jucatorii au, de asemenea, sansa de a se distra pe platforma de jocuri de noroc a cazinourilor de pe site-ul Loot.bet.

Dupa cum stiti, exista anumite persoane care pot avea probleme cu jocurile de noroc si pot deveni dependente de acesta. Ei bine, Loot.bet este simpatic pentru persoanele care au aceste probleme, iar platforma ofera o varietate de resurse diferite pe care jucatorii le pot folosi pentru a lupta impotriva dependentelor si obiceiurilor lor.

In primul rand, daca se intampla sa credeti ca este posibil sa aveti o problema, puteti contacta serviciul clienti si puteti solicita ca numele dvs. de utilizator sa fie introdus pe o lista de auto-excludere. Aceasta va impiedica jucatorul sa intre pe site si sa joace jocuri de noroc timp de cel putin 6 luni. De asemenea, puteti plasa limite de pariere si pariuri, limite de depunere si introduceti numele de utilizator intr-o lista de cool-down. In cele din urma, daca aveti o problema grava, puteti lua legatura cu o serie de organizatii profesionale unde puteti solicita ajutor, cum ar fi GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy, Net Nanny si altele. Il felicitam pe Loot.bet pentru ca le-a oferit jucatorilor resurse sa faca fata problemelor lor excesive de jocuri de noroc si sa rezolve problema rapid si usor.

Pe de alta parte, nu am fost la fel de multumiti de experienta serviciului de e-mail pentru clienti. E-mailurile cu cateva intrebari simple au ajuns sa dureze zile pentru a primi un raspuns. Ca atare, este posibil sa trebuiasca sa asteptati un timp inainte ca raspunsul la solicitarea de e-mail sa fie raspuns si aceasta nu este niciodata o experienta placuta. Partea buna este ca suportul pentru chat live este disponibil 24/7.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri