Lottomatica

Operatiunea de pariuri sportive a Lottomatica in Italia s-a bucurat de o crestere de 7% a pariurilor in al treilea trimestru, beneficiind de scaderea in a doua jumatate a Campionatelor Europene in perioada respectiva, cu toate acestea, rezultatele companiei-mama IGT au fost afectate de o scadere semnificativa a veniturilor cazinourilor sociale.

Compania a oferit foarte putine detalii, altele decat sugerarea ca activitatea de pariuri sportive a contribuit, alaturi de afacerea de loterie a companiei, la o crestere de 12% a veniturilor operationale din trimestrul trei.

In conferinta telefonica s-a acordat mai multa atentie situatiei de reglementare din Italia in ceea ce priveste masinile de jocuri. Seful executivului Marco Sala a sugerat ca compania discuta cu autoritatile din Italia despre potentialul unei reduceri a cantitatii de AWP-uri din tara.

Lottomatica-web

Lottomatica este o companie italiana de jocuri de noroc, sub supravegherea AAMS, ceea ce inseamna ca isi ofera serviciile doar clientilor italieni. Jucatorilor non-italieni care sunt implicati in jocul in aceasta comunitate li se cere sa ia legatura cu echipajul RakeAdvisory pentru a discuta despre optiunile de oportunitate.

Pariurile pe fotbal si alte sporturi fac parte doar din gama larga de jocuri si pariuri online disponibile la Lottomatica. Aici puteti gasi cele mai bune cote: cunoscutul concesionar Lotto cu o licenta regulata AAMS este, de asemenea, disponibil jucatorilor prin intermediul aplicatiilor pentru descarcare. Tenis, schi, ciclism, baschet, baseball, fotbal, curse de cai, tir cu arcul si multe alte sporturi va asteapta pe portalul acestei case de pariuri.

Dupa ce ne-am uitat la aceasta casa de pariuri, la BettingTop10 credem ca Lottomaticard este, fara indoiala, un mare avantaj al Lottomatica. Este cardul cu marca sa a circuitului Visa Electron, care favorizeaza jucatorii in colectarea castigurilor. Dar lottomaticard ce este mai exact? Este un card. In acest moment, va veti intreba lottomaticard cum sa il obtineti. Simplu, la intrebarea de pe lottomaticard unde sa o facem, raspundem ca poate fi solicitata atat pe internet, cat si in magazinele Lottomatica Italia Servizi, completand un formular si acceptand regulamentul. In ceea ce priveste bonusurile, credem ca ideea de a oferi atat bonusuri de jucatori noi dedicate pariurilor si altor jocuri, cat si un bonus de bun venit care sa fie rascumparat si apoi utilizat pentru orice doriti, nu este deloc rea.

Daca sunteti „nou” pe Lottomatica, veti gasi un bonus de 10 EUR pentru a juca oriunde doriti, apoi bonusuri legate de jocul dvs. preferat. Cum functioneaza pentru a obtine aceste avantaje pe Lottomatica? Simplu: inregistrati-va gratuit, completati contul si primiti bonusuri! In ceea ce priveste „contra”, subliniem ca aceasta carte preplatita reincarcabila are comisioane pe care jucatorii de pariuri sportive Lottomatica si alti jucatori de divertisment trebuie sa le plateasca pentru operatiunile pe care decid sa le faca.

Chiar daca taxa de eliberare a cardului este zero, gasim, de exemplu, 1,10 € care trebuie platite pentru reincarcari prin transfer bancar, de la 1 € la 1,50 € (pe baza sumei platite) pentru reincarcari in puncte Lottomaticard sau din nou comisioane de la 1,90 € intotdeauna la punctele Lottomaticard si 1 € pentru transferul de pe card in contul curent. Cu toate acestea, acestea sunt sume mici, cerute in mod normal de toti operatorii preplatiti. Clubul Premium ar trebui, de asemenea, evaluat din diferite puncte de vedere: este un program de loialitate care, totusi, nu va atinge obiective decat pentru cei mai asidui jucatori. Intri automat, la fiecare euro jucat acumulezi puncte (puncte de stare si puncte bonus), cu aceste puncte poti urca niveluri si poti solicita premii.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri