Lovingbet

Daca va aflati in Nigeria si doriti sa plasati pariuri pe sporturile preferate, LovingBet este cea mai buna casa de pariuri pe care o puteti verifica. Acest site de pariuri are o schema de culori vibrante care va va atrage atentia in momentul in care se incarca. Lovingbet te va face sa te indragostesti de toate produsele pe care le ofera. De indata ce v-ati inregistrat, veti avea acces la asistenta pentru clienti 24/7 prin diferite canale de comunicare.

Pe langa faptul ca este atractiv, site-ul web este, de asemenea, simplu si direct de navigat. Vi se ofera linkuri catre diferite pagini, inclusiv VFootball, VHorses, VDogs, Inn-Play si multe altele. Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale acestui site de pariuri este ca este optimizat pentru a fi accesat pe smartphone-uri, tablete si computere personale.

Veti avea dreptul la diferite bonusuri si oferte promotionale atunci cand va inregistrati si depuneti fonduri in contul dvs. Loving Bet. Cititi mai departe pentru a afla mai multe despre acest site de pariuri sportive online inainte de a apasa butonul „Inscrieti-va”.

Promotii

Similar cu alte site-uri de pariuri deja stabilite, casa de pariuri Lovingbet ofera diferite oferte bonus promotionale clientilor noi fideli publicitatii. Potrivit site-ului, veti fi recompensat cu un bonus de 100% la prima depunere. Ceea ce este si mai atragator este ca recompenseaza optiunea de a incasa 5% din castigurile din meciurile pierdute.

In plus, exista un bonus de recomandare pentru toti clientii care isi aduc prietenii pe site. Acest program de afiliere permite pariorilor sa isi sporeasca veniturile prin invitarea mai multor membri. Cu afiliatul, puteti castiga pana la 45% din pierderile prietenilor dvs. de referinta.

Lovingbet Sportsbook

Nu veti fi niciodata dezamagiti cand vine vorba de pietele sportive la Lovingbet, deoarece ofera peste 12 optiuni diferite. Desi acest lucru poate parea un numar mic in comparatie cu alte case de pariuri, acesta prezinta numeroase ligi si submarketuri.

De exemplu, cel mai mare numar de supermarketuri intr-un singur meci de fotbal din Premier League ar putea fi 187. Unele dintre cele mai populare piete disponibile includ goluri totale ale echipei, sub / peste, cote / par, cornere, handicapuri si altele.

Minimul pe care il poti miza la casa de pariuri este 100Nairas, iar cel mai mare pe care il poti revendica este 1000.000 Naira. Cu toate acestea, site-ul nu ofera informatii cu privire la statisticile meciurilor, cum ar fi tabelele ligii, topurile, etc. Cea mai buna caracteristica pe care am intalnit-o la casa de pariuri Lovingbet este informatiile suplimentare disponibile pe fisa de pariere cu privire la tipurile de pariuri oferite. Aceasta este o caracteristica utila, in special pentru noii pariori.

Din experienta noastra, putem spune fara teama de contradictie ca Lovingbet este una dintre cele mai frumoase case de pariuri din Nigeria. Incepand cu site-ul web, este atragator din punct de vedere vizual, receptiv si compatibil cu toate dispozitivele. Procesul de inregistrare nu este doar simplu, ci dureaza cateva secunde pentru ca contul sa fie gata de utilizare.

Parierea pe aceasta casa de pariuri va ofera acces la optiunile de plata locale care dureaza putin pentru finalizarea tranzactiilor. Casa de pariuri Loving Bet va permite sa pariati pe diferite sporturi, inclusiv fotbal, baschet, volei, cricket si altele. Agentii de asistenta de pe site sunt bine informati cu privire la aspectele legate de pariurile sportive si sunt disponibili non-stop pentru a oferi raspunsuri la orice intrebari sau sugestii pe care le aveti. Cu toate acestea, exista unele domenii in care acest operator trebuie sa se imbunatateasca. Site-ul ar trebui sa aiba o aplicatie mobila descarcabila pentru a accesa multi clienti si pentru a oferi suficiente informatii despre bonusurile disponibile si ofertele promotionale.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri