Luckbox

Luckbox este una dintre cele mai inovatoare platforme din industria pariurilor sportive. Este o companie relativ noua, fondata abia in 2018, dar a adunat o echipa de oameni cu experienta in industria pariurilor. Compania este inregistrata pe Insula Man, o alegere buna pentru o companie de pariuri sportive. Insula Man este destul de stricta, cu reglementarile sale privind site-urile de pariuri, ceea ce inseamna ca pariorii se pot simti confortabili aici, in ciuda faptului ca este un nou venit pe scena.

Bonusul de bun venit de maximum 100 $ este mai mult decat suficient pentru a incepe distractia la Luckbox. Pentru a obtine acest bonus, totuși, va trebui mai intai sa faceti singur o depunere de 100 USD, deoarece bonusul de depunere este de fapt un meci de depunere de 100%. Exista totuși termenii și conditiile pe care jucatorii trebuie sa le respecte pentru a elibera bonusul. Exista cerinte de pariere și limite de timp asociate cu acest bonus, deci asigurati-va ca ati citit termenii și conditiile pentru mai multe informatii despre cum sa solicitati bonusul. Pentru mai multe informatii, asigurati-va ca cititi sectiunea bonus mai jos in recenzia noastra Luckbox.

Luckbox

Marja de pariere este semnificativ mai mare decat cea considerata medie in industria iGaming. Marja de pariere Luckbox este de 9,41%, in timp ce media este de 7%. Puteti vedea ca Luckbox scoate o felie mare din profiturile jucatorilor și acest lucru nu este niciodata un lucru bun atunci cand vine vorba de atragerea de noi jucatori pe platforma. Ar fi mult mai bine pentru toata lumea daca Luckbox ar reduce marjele de pariere la un nivel mai accesibil și ar fi chiar suficient daca acest nivel ar fi identic sau chiar putin mai mare decat media industriei. In ritmul actual, nu putem sfatui din toata inima jucatorii care doresc sa obtina profituri sa foloseasca Luckbox in acest scop, deoarece marja de pariere este obiectiv foarte mare.

Nici acoperirea pietei nu este atat de impresionanta. Bineinteles, Luckbox este in primul rand o casa de pariuri pentru sporturi, așa ca unele dintre cele mai populare sporturi sunt ușor disponibile pentru a plasa pariuri. Cu toate acestea, din pacate, nu exista nicio urma de sport obișnuit la Luckbox. Și unele esports și jocuri foarte populare lipsesc in mod vizibil și din oferta Luckbox. Exista cu siguranta loc de imbunatatire in sectiunea de acoperire a pietei din Luckbox.

Exista instrumente pe care jucatorii le pot folosi in incidenta jocurilor de noroc cu probleme. Puteti sa va auto-excludeti pentru o perioada de oriunde intre o saptamana și un an intreg, deoarece diferiti jucatori vor avea nevoi și preferinte diferite. Este important sa puteti activa rapid aceste masuri in timp ce aveti nevoie, și aici exceleaza Luckbox. In orice caz, puteti contacta serviciul pentru clienti și puteti solicita agentilor sa activeze una sau mai multe dintre masurile disponibile pentru a va ajuta sa faceti lucrurile mai bune. Problema jocurilor de noroc poate fi o problema serioasa pentru multi jucatori, deci este important sa o luati foarte in serios și sa reactionati cat mai curand posibil, daca banuiti ca va excedati de jocurile de noroc. Limitele de pariere și depunere sunt, de asemenea, foarte utile pentru a va impiedica sa va extindeti prea mult finantele in timp ce jucati la Luckbox.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri