Luckybull

Lucky Bull este un operator online care are puterea de a va oferi o experienta de joc diferita de oricare alta. Cu o sectiune de cazinou online dotata cu cele mai tari jocuri si cei mai buni furnizori si o casa de pariuri pentru toti fanii sportului, este un site unic, care va starni imaginatia multor clienti. Cu putin ajutor de magie bonus (atat pentru amatorii de cazino, cat si pentru sportivi) si un statut reglementat, acest site merita cu siguranta atentia dumneavoastra.

Oferta de bun venit Lucky Bull

Bonusele Lucky Bull pentru clientii noi vin în doua forme si dimensiuni, în functie de interesele dvs. Utilizatorii de carti sportive pot solicita un bonus de bun venit sportiv de 100%, pana la 100 EUR. Oferta sportiva pentru noi pariori va dubla suma în soldul dvs. de joc în cel mai scurt timp! Clientii cazinoului pot obtine o oferta si mai buna – o crestere de 100%, pana la 888 EUR. Acest bonus de bun venit este disponibil numai la prima depunere. Dar cum le revendici? Ne-am simtit usurati cand am observat ca nu sunt necesare coduri bonus complicate. Solicitarea unui bonus este mult mai usoara decat atat. În timpul procesului de depunere, puteti alege între finantarea unei carti de pariuri sau a unui sold de cazino. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati oferta din meniu. De asemenea, este posibil sa refuzati oferta de bun venit.

Ofertele de bun venit sunt destul de solide. Va recomandam doar sa adaugati cateva rotiri gratuite la partea de cazino, deoarece jucatorii de sloturi adora jocurile pe casa. Înainte de a transfera niste bani, este, de asemenea, important sa întelegeti ca nu este vorba doar de încasari gratuite. Ca si în cazul oricarei alte tranzactii, vine cu un bonus si conditii atasate.

Luckybull

Termenii bonusului si cerinta de pariere

Depozitul minim necesar pentru a activa oricare dintre oferte este de 10 EUR. Bonusul pentru sport trebuie redat de opt ori (bonus si depozit), la o cota de cel putin 1,8. Fiecare pariu trebuie plasat pe un eveniment cu trei sau mai multe rezultate potentiale. Utilizatorii pot activa, de asemenea, optiunea de rascumparare, care le permite sa retraga bani înainte de a îndeplini cerinta completa de pariere.

Daca preferati distractia la cazinou, depunerea si bonusul trebuie sa fie jucate de 30 de ori înainte de retragere. Buy-off este, de asemenea, o optiune. Sloturile adauga 100% la pariu, în timp ce video pokerul contribuie cu 15%. Ruleta, mesele live si jocurile de masa vor adauga 10%. Toate celelalte jocuri vor adauga 20% la pariu. Desi acesti termeni bonus nu sunt în afara acestei lumi, trebuie sa spunem ca nu sunt concizi sau usor de înteles. Exista o multime de continut de puf în termenii bonus care ar putea provoca o anumita confuzie.

Cazinou, cazinou live si casa de sport

Lucky Bull este unul dintre acele site-uri care acopera o gama larga de genuri si tipuri de pariuri. Utilizatorii de cazinouri pot explora lumi de peste 2.000 de titluri, care includ sloturi, mese live, jocuri de masa clasice si chiar carti de zgarieturi. Fanaticii sportului pot plasa pariuri live si pre-meci pe o interfata usor de utilizat.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri