Lv bet

LV BET au fost fondate abia in 2016, devenind astfel cele mai noi case de pariuri recenzate de noi. Dupa cum am precizat in aceasta recenzie, suntem deosebit de impresionati de numeroasele calitati pe care le poseda o casa de pariuri atat de tanara – de la cotele uimitor de mari, pana la functia portalului de statistici ultra-tehnologice din casa de pariuri. Compania declara cu mandrie pe site-ul lor ca sunt iubitori de iGaming si sustin experienta clientilor care viziteaza site-ul.

LV BET, ca majoritatea caselor de pariuri, sunt inregistrate si ruleaza operatiuni din Malta. Serviciul poate fi accesat in zeci de tari diferite din intreaga lume si accepta 4 limbi diferite. Aruncati o privire mai jos pentru o defalcare mai detaliata a acestei case de pariuri.

Clientii noi de la LV BET sunt absolut rasfatati de alegere, cu o gama larga de piete si carti uriase care detaliaza toate meciurile viitoare. De fapt, LV BET are una dintre cele mai mari oferte de piata ale tuturor operatorilor examinati pe acest site web. Asadar, daca sunteti tipul de jucator care iubeste sa adune biletul de pariuri cu selectiile de fotbal din Divizia Rezervelor Olandeze sau din Liga Nacional Honduras, ati ajuns la locul potrivit.

LVbet

Ideea este aici, daca exista un meci de fotbal profesionist care se desfasoara undeva in lume, este posibil sa faceti un pariu pe acest operator cu acest operator. Ulterior, toate celelalte sporturi disponibile la acest operator ofera aceeasi profunzime a listelor de meciuri. Din pacate, la momentul scrierii acestui autor, nu ofera o carte de curse pentru cai sau ogari. Fotbalul este cu siguranta cea mai interesanta piata la aceasta casa de pariuri, pentru volum mare si preturi excelente.

Puncte bonus

In aceasta sectiune vom descompune diferitele calitati ale LV BET si vom analiza exact ceea ce le deosebeste de vasta concurenta din industria iGaming. Deoarece, speram, a devenit din ce in ce mai clar pana acum, LV BET se descurca destul de bine, aruncati o privire mai jos pentru a vedea cum au facut fata sub controlul sistemului nostru de punctare bonus.

In ceea ce priveste premiile pentru LV BET, acestea obtin un scor incredibil de general – pentru o casa de pariuri atat de tanara este intr-adevar destul de remarcabil. Operatorul ridica o multime de puncte pentru gama sa fantastica de piete, bonusuri de mare valoare si oferte excelente de sponsorizare. Zona care ii lipseste vizibil este cu fluxuri live, incorporarea acestei caracteristici se va intampla probabil in viitorul apropiat si va ridica aceasta casa de pariuri la un nivel de elita.

Serviciu excelent pentru clienti

LV BET impartaseste cu adevarat pasiunea clientilor pentru iGaming, nu numai ca ofera un serviciu clienti de prima clasa si asistenta excelenta, dar promoveaza jocuri de noroc responsabile pe intreaga platforma. In timpul procesului de cercetare a acestui articol, i-am contactat prin chat live in mai multe ocazii. De fiecare data cand ne-am angajat cu un agent live, informatiile ne-au fost oferite rapid intr-un mod profesionist si prietenos. Singurul punct negativ de mentionat ar fi in ceea ce priveste verificarea documentelor, contul autorului a durat cateva zile pana la procesarea verificarii. Ceea ce nu este o problema majora, dar este semnificativ mai lent decat multe alte case de pariuri online.

LVbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri