Macau Jockey Club

Macao Jockey Club and Racing Complex (MJC) a fost deschis initial in 1980 ca Macau Trotting Club cu curse de ham. In 1989, sub noua conducere si lider Dr. Stanely Ho, pista a schimbat accentul pe cursele de cai pur-sange mai populare si ramane asa astazi. Caii provin din Statele Unite, Canada, Fance, Japonia, Singapore si multe altele – este cu adevarat un club international. Aici se antreneaza peste 600 de cai.

Exista doua piste: o pista de gazon de 1.600 de metri (370 metri dreapta) si o pista de nisip de 1.400 de metri. Pista de nisip a fost reconstruita in 1999. Exista o tribuna publica cu patru etaje, care poate gazdui pana la 15.000 de oameni in zilele de cursa. Varsta minima pentru a intra in MJC este de 18 ani.

Macau Jockey Club

Cazinou: Macao Jockey Club ofera un cazinou situat la parter, cu 172 de aparate multi-joc live si 4 mese traditionale live. De asemenea, dispune de mese E revolutionare, care sunt legate de mai multe terminale de pariuri care inlocuiesc jetoanele traditionale si imbunatatesc experienta jucatorului.

Alaturi de Hong Kong, Macau reprezinta una dintre cele doua regiuni administrative speciale din Republica Populara Chineza. Fost o colonie portugheza, suveranitatea din Macau a fost transferata inapoi in China chiar inainte de sfarsitul mileniului.

O prevedere a predarii a fost ca Macao ar functiona cu un grad ridicat de autonomie pana in 2049 si, intr-o perioada scurta de timp, a devenit unul dintre cele mai bogate orase din lume – in principal datorita veniturilor din activitatea de jocuri de noroc. Cunoscuta sub numele de „Vegasul Chinei”, Macao gazduieste cazinouri extravagante, cum ar fi Macao venetian si Orasul viselor.

Pentru a proteja interesele cazinourilor terestre si ale companiilor de pariuri, jocurile de noroc online din Macao sunt accesibile legal prin intermediul a doar doua site-uri. Clubul Jockey Macau este responsabil pentru jocurile de noroc la cursele de cai, iar sloturile Macau au un portal online prin care ofera piete de pariuri sportive.

Cu toate acestea, nu exista un sistem de reglementare in vigoare. Multi cetateni din Macau au pariat pe sporturile lor preferate prin intermediul caselor de pariuri internationale. Desi acesti operatori nu detin o licenta pentru a oferi servicii de jocuri de noroc la distanta in Macao, lipsa legislatiei inseamna ca nu incalcati legea.

Cursa de cai

Cursele de cai au fost introduse pentru prima data in Macao sub forma de trap, care in cele din urma nu a decolat niciodata. Din cauza lipsei de interes pentru trap, Clubul de Trotting din Macau a fost transformat in Clubul de Jockey Macau in 1989.

Felul principal este pe insula Taipa. Traseul original de patrat a fost pastrat si acum formeaza bucla interioara de nisip pe traseu, cursele de rasa pura avand loc pe o pista mai mare de gazon.

In fiecare an, exista mai multe puncte culminante in calendarul de curse, cu Macau Gold Cup, Macau Derby si Chairman’s Challenge Cup, ademenind hoarde de parti din aprilie pana in vara. Exista peste 200 de terminale de pariuri pe teren care permit parierilor sa plaseze pariuri, iar acestea sunt completate cu aproximativ 80 de terminale in afara terenului situate in jurul Macao.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri