Macau Slot 2

Industria pariurilor sportive din Macao – in special, „loteria sportiva” pentru fotbal si baschet – este nesemnificativa in ceea ce priveste veniturile brute din jocuri. A reprezentat doar MPtc543 milioane (67 milioane dolari) in 2020 si MPtc151 milioane (18,8 milioane dolari) pentru primul trimestru al anului 2021.

Cu toate acestea, in ceea ce priveste gestionarea, sumele au fost mai semnificative: MPtc5.731 milioane (716 milioane dolari) in 2020 si MPtc1.725 milioane (215 milioane dolari) in primul trimestru al anului 2021.

Concesionarul de pariuri sportive din Macau, Macau Slot 2 Co Ltd, a raportat un profit net de 117,9 milioane de dolari SUA (14,7 milioane de dolari SUA) pentru intregul an 2016, in scadere cu 14,8 la suta fata de anul precedent, a declarat firma intr-un rezumat publicat miercuri in Monitorul Oficial al orasului.

Macau Slot 2 detine monopolul pariurilor sportive in Macao, cu exceptia pariurilor pe cursele de cai, unde concesiunea este detinuta de Macau Horse Racing Co Ltd, care conduce Macau Jockey Club. In 2016, concesiunea Macau Slot 2 – care include pariuri pe fotbal si baschet – a fost prelungita pana la 5 iunie 2021.

Scaderea profitului a fost in ciuda unei cresteri de 3,9% a veniturilor brute din pariurile sportive anul trecut. Agregatul anual al acestor venituri a fost de 699 milioane MOP, comparativ cu 673 milioane MOP in 2015.

Cele doua categorii principale de pariuri ale Macau Slot 2 – fotbal si baschet – au generat, respectiv, MOP541 milioane si MOP158 milioane in anul calendaristic 2016. In 2015, conturile au fost MOP503 milioane si respectiv MOP170 milioane.

Macau Slot 2 face parte din imperiul de afaceri construit de Stanley Ho Hung Sun, fondatorul operatorului de cazinouri din Macao SJM Holdings Ltd.

Niciun cazinou din Macao nu opereaza carti de sport pe podeaua lor de jocuri. In Las Vegas – o destinatie din SUA remarcata pentru atractia sa fata de clientii de pe piata de masa – pariurile sportive sunt un element esential al produsului pentru jocuri de cazino.

American Gaming Association a fost un puternic avocat al pariurilor sportive legale si reglementate in Statele Unite. „Pariurile sportive sunt o oportunitate extraordinara in Statele Unite, o oportunitate de mai multe miliarde de a deschide o piata”, a declarat Geoff Freeman, presedinte si director executiv al Asociatiei Americane de Jocuri, pentru GGRAsia intr-un interviu de luna trecuta.

Operarea acestor activitati de jocuri este rezerva absoluta a statului (sau a regiunii administrative speciale). Operatiunile de joc de catre orice alte entitati sunt supuse acordarii prealabile a unei concesiuni.

In ceea ce priveste loteria sportiva, regimul prevede o concesiune, care, pana la 5 iunie 2021, a fost acordata numai unei singure entitati care detinea dreptul exclusiv de a desfasura activitati de loterie sportiva – Macau Slot 2.

Cadrul legal pentru operarea pariurilor sportive se bazeaza pe regimul loteriilor instantanee a fost stabilit prin Legea 12/87 / M din 17 august 1987 (Legea loteriei instantanee), care defineste „loteriile instantanee” ca fiind cele in care premiile sunt integral sau partial fixat la emiterea biletelor.

Legea loteriei instantanee prevede, de asemenea, ca concesiunile pot fi acordate exclusiv in baza acesteia. Slotul Macau a operat o astfel de concesiune pana la 5 iunie 2021.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri