Mansion88

Mansion88 are o prezenta imensa online, iar mansion88 nu difera, functionand ca o platforma de pariuri online asiatice. In Marea Britanie, mansion88 functioneaza sub o adresa web din Marea Britanie cu o licenta de jocuri de noroc din Marea Britanie de la sediul sau din Gibraltar. Desi nu este un nume imens pe piata occidentala, mansion88 poate parea familiar pentru multi fani de fotbal datorita acordurilor de sponsorizare / pariuri cu AFC Bournemouth si Leicester City, pe fondul unei vizibilitati crescande in lumea fotbalului. Fondata in 2007, aripa mansion88 din Marea Britanie este alimentata si administrata de Vivaro Limited.

In ciuda statutului lor mai putin cunoscut in Marea Britanie in comparatie cu alte case de pariuri de top, mansion88 este de fapt unul dintre cei mai mari operatori din lume, detinand peste jumatate din piata mondiala de pariuri cu colegii de pariuri din Asia, SBObet. Drept urmare, mansion88 UK si Asian mansion88 functioneaza diferit unul de celalalt, versiunea din Marea Britanie adoptand un flare mai european.

Mansion88

Jucatorii apreciaza in general aspectul si designul mansion88, care prezinta o estetica usor de navigat a cartii de sport, cu o grafica actualizata in joc si un proces usor de depunere si retragere. Ajutorul live este limitat la fata locului, un e-mail fiind cel mai evident mijloc de comunicare daca intampinati dificultati (support@Mansion88.co.uk). In ceea ce priveste fiabilitatea, mansion88 este un brand international de incredere inregistrat in Gibraltar cu licente de la comisia britanica pentru jocuri de noroc. Cu optiuni multiple de depunere si retragere, impresionantul portal de jocuri permite utilizatorilor sa urmareasca multe jocuri live in joc si sa parieze in consecinta.

Adevaratul avantaj aici pentru multi jucatori este numarul masiv de piete sportive disponibile pentru a alege si a paria. Mai mult, jucatorii apreciaza formatul personalizat in afisarea cotelor – fie ca este zecimal, fractional sau specific national. In ceea ce priveste contra, nu exista streaming live disponibil pentru evenimente sportive si absenta unei functii permanente de chat live ar putea fi imbunatatita. Cand va inscrieti la mansion88, nu uitati sa profitati de bonusul lor de bun venit prezentat mai jos, care va permite sa castigati un meci bonus la un depozit de pana la 25 GBP.

Jucatorii ar trebui sa profite de promotiile obisnuite care au loc cu noi sezoane sportive si evenimente precum tombole la Cupa Mondiala. In cele din urma, asigurati-va ca alegeti adresa URL corecta din Marea Britanie, deoarece casa de pariuri principala mansion88 este orientata spre piata asiatica si nu accepta jucatori din Marea Britanie.

Bonusuri si promotii

Recenziile noastre analizeaza primele bonusuri de bun venit de acolo. Desi bonusul de bun venit al lui mansion88 nu este nimic iesit din comun, merita sa il folositi atunci cand va inscrieti la acest brand global. Bonusul de bun venit al sportului mansion88 ofera un bonus de 100% de pana la 25 GBP. Pentru a fi eligibili pentru aceasta promotie, utilizatorii nou inregistrati trebuie sa depuna minimum 5 GBP si sa parieze pe cel putin 3 evenimente in termen de 14 zile de la inregistrare. Veti primi apoi un Token de pariu gratuit echivalent cu primul dvs. pariu. Exista cateva conditii cu acest bonus, cum ar fi cota minima de 1,8 si restrictiile unor depozite eWallets, cum ar fi Paysafe. Dupa ce ati solicitat bonusul, pur si simplu utilizati creditul gratuit pentru un pariu. Nu puteti retrage creditul direct, deoarece trebuie sa mizati si sa pariati creditul pentru a solicita castiguri.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri