Mansionbet

MansionBet este un copil nou-nout din blocul de pariuri sportive, care tocmai a intrat in direct in 2018. Este, de asemenea, primul site de pariuri sportive al Mansion Group. MansionBet detine o licenta din Marea Britanie pentru jocurile de noroc si exista o echipa cu experienta. La inscrierea la casa de pariuri online MansionBet, sunteti introdus instantaneu la o interfata simpla, plina de cote si oferte, impreuna cu o sectiune de cazino si poker online.

Oferta de bun venit si promotii

In primul rand, sa vorbim despre bonusuri. Inainte de a incepe chiar si prima dvs. sesiune de pariuri la Mansion Bet, vi se inmaneaza un multiplicator de depunere de 50% pentru a va spori castigurile potentiale. Bonusul este valabil pentru prima dvs. depunere si va ofera 50% in plus pana la 50 €. Aceasta oferta este putin diferita de bonusurile obisnuite de bun venit ale cartii de sport si functioneaza mai mult ca o promotie de cazino online.

Mansionbet

La multi dintre operatorii de pariuri cunoscuti, bonusul dvs. de bun venit este prezentat sub forma unui pariu egal sau gratuit. Deci, odata ce ati facut primul pariu, veti obtine o suma echivalenta ca freebie. Creditele pot fi folosite pentru a paria pe evenimentul dvs. sportiv preferat si, daca castiga, veti primi bani reali platiti, cu exceptia creditelor bonus.

Dimpotriva, atunci cand va inscrieti la casele de pariuri Mansion Bet, primiti credite bonus in functie de suma depusa. Puteti utiliza creditele imediat, dar nu veti putea retrage bonusul in numerar sau niciun castig asociat pana nu veti paria cel putin 6 ori depozitul dvs. plus suma bonusului. O astfel de oferta are atat argumente pro, cat si contra. Dezavantajul, trebuie sa lucrati mai mult pentru a primi bonusul. Dar, pe de alta parte, veti obtine credite gratuite imediat, ceea ce inseamna ca puteti incepe sa pariati chiar din poarta, fara a fi nevoie sa va folositi propriii bani inca.

MansionBet – Promotii

Cand vine vorba de gasirea unei noi carti de sport online, apar de obicei cateva intrebari, mai ales in ceea ce priveste oferta de bun venit, functiile suplimentare si promotiile in curs.

Bonusul de bun venit la MansionBet

MansionBet este o carte de sport care vrea sa aiba mare grija de pariorii sai. Acesta este motivul pentru care incep lucrurile cu un bonus la indemana de 50% pentru depunerea pe prima depunere de pana la 50 USD. Este o rentabilitate foarte buna a primei investitii la aceasta casa de pariuri.

Pentru a revendica bonusul de bun venit, trebuie sa va inregistrati un cont nou, sa il verificati si apoi sa selectati metoda de plata preferata pentru a debloca bonusul.

MansionBet – Pariuri gratuite

MansionBet este o carte de sport in miscare, datorita optimizarii sale mobile si unei selectii uriase de caracteristici numai pentru dispozitive mobile. De fapt, site-ul mobil este chiar mai usor de utilizat decat site-ul desktop principal, dar veti afla mai multe despre asta in recenzia noastra completa MansionBet.

MansionBet a facut tot posibilul pentru a va asigura ca incepeti lucrurile cu piciorul drept si asta include servirea unor bonusuri gustoase pentru noii clienti.

Utilizati ghidul nostru pas cu pas despre cum sa deschideti astazi un cont MansionBet si folositi codul promotional pentru a efectua o depunere. Site-ul va potrivi depunerea dvs. cu un bonus de pariere gratuit de 50% pana la un generos $ 50 / €.

Este important sa retineti ca, daca decideti sa efectuati prima depunere cu PayPal, nu sunteti eligibil pentru oferta de pariu gratuit. Cu toate acestea, puteti utiliza PayPal dupa ce ati facut prima depunere cu o alta metoda.

Mansionbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri