MapleBet

Dupa ce a intrat in functiune in august 2020, MapleBet este unul dintre cele mai noi site-uri de pariuri destinate pariorilor din Marea Britanie, casa de pariuri fiind cea mai recenta platforma lansata de operatorul Progress Play Ltd, adaugandu-se la RubyBet si InfernoBet. Aceasta revizuire va analiza in detaliu MapleBet, incluzand totul, de la piete si caracteristici la asistenta bancara si clienti. Vom da startul lucrurilor prezentand oferta de inscriere disponibila pentru noii clienti de la MapleBet.

OFERTA DE INREGISTRARE MAPLEBET

Desi nu este cea mai profitabila oferta de bun venit de pe web astazi, cei care se inscriu la MapleBet pot totusi solicita un pariu gratuit de 10 GBP, care este deblocat in doar cativa pasi simpli.

Pentru a va califica, depuneti si mizati un minim de 10 GBP dupa inregistrarea unui cont nou, cu care trebuie indeplinite si cotele de 1/2 sau mai mari. Depozitele facute folosind Skrill nu se vor califica, in timp ce castigurile din pariul gratuit primit trebuie pariate x10 inainte ca acesta sa poata fi retras. Pariurile gratuite trebuie folosite integral in termen de 7 zile, conversia maxima pentru pariori fiind de doar 20 GBP. Unele dintre celelalte site-uri de pariuri ale Progress Play ofera pariuri gratuite in valoare de 20 GBP si chiar 30 GBP pentru clientii noi, deci acesta nu este chiar atat de generos, in timp ce cerintele de pariere sunt, de asemenea, putin stricte.

MapleBet

Depunere min. 10 £ Obtineti pariu gratuit de 10 GBP

Numai jucatori noi. Miza minima £ / $ / 10 €, cota minima 1,5, miza nereturnata. 10X parierea castigurilor din pariul gratuit. Parierea are loc mai intai din echilibrul real. Cerinta de pariere este calculata numai pentru pariurile bonus, parierea incepe din fonduri reale. Pariul gratuit este valabil 7 zile de la emisiune. Conversie maxima: £ / $ / 20 €. Depozite Skrill excluse.

PROMOTII PENTRU MAPLEBET

In timp ce oferta de bun venit de la MapleBet necesita potential de munca, clientii existenti sunt cu siguranta bine asigurati, cu o serie de promotii disponibile, inclusiv urmatoarele:

LIGA SPORTIVA

Oferind premii cuprinse intre 50 GBP si 150 GBP, oricine plaseaza pariuri in valoare totala de 25 GBP va fi adaugat automat in clasamentul Ligii Sporturilor de la MapleBet. Jucatorii care se termina in primele 5 pozitii din regiunea lor vor castiga un premiu, codul promotional „BOOST” trebuind utilizat in momentul depunerii, in timp ce este de asemenea necesara o inscriere.

NFL / CURSA MOTORA / PARIU GRATUIT TENIS

Un pariu gratuit in valoare de 10 GBP este disponibil pentru pariorii care plaseaza pariuri pe NLF, curse cu motor sau tenis. Pariurile calificate in valoare de 25 GBP sunt necesare in total, in timp ce pariurile care sunt incasate vor face ca pariorii sa nu fie eligibili.

LIGA NATIUNILOR 2020

Faceti o depunere folosind codul promotional „ABCD” si plasati pariuri in valoare de 25 GBP pe Liga Natiunilor 2020 pentru a revendica un pariu gratuit de 10 GBP.

Turul Frantei – Faceti o depunere folosind codul promotional „TOUR” si plasati pariuri in valoare de 25 GBP pe Turul Frantei pentru a revendica un pariu gratuit de 10 GBP.

MAPLEBET MOBILE APP

Site-ul MapleBet functioneaza bine pe majoritatea browserelor mobile, viteza si utilizabilitatea acestuia contribuind la suplinirea lipsei oricarei aplicatii de pariuri. Desi acest lucru ar fi un plus frumos in viitor, pentru o casa de pariuri lansata abia in august 2020, MapleBet are timp sa lucreze la acest aspect al functionarii sale. Deocamdata, toate aceleasi piete si caracteristici gasite pe site-ul lor principal de desktop sunt, de asemenea, oferite clientilor mobili, utilizatorii iOS, Android si Windows dispunand de o platforma mobila eficienta cu care sa asteptam cu nerabdare.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri