Marathonbet

Daca va place sa obtineti cote mari la diverse sporturi, Marathonbet este intotdeauna un loc minunat pentru a paria. Desi exista cateva aspecte negative, este o casa de pariuri foarte buna in general si este una dintre casele de pariuri in care este cel mai usor sa obtineti profit. Recomandam in special Marathonbet pentru incepatori, dar unii jucatori cu experienta vor putea folosi Marathonbet in avantajul lor.

Desi nu este cea mai mare casa de pariuri din lume, Marathonbet are inca o prezenta mondiala, deoarece site-ul este popular in mai multe tari europene, sud-americane, asiatice si africane. Probabil ati auzit de Marathonbet prin sponsorizarile lor – au colaborat cu mai multe cluburi de fotbal engleze de top de ani de zile.

Marathonbet_web

Bonusuri

In majoritatea regiunilor, noii utilizatori pot obtine un bonus de depunere de la Marathonbet, dar suma si cerintele vor diferi de la tara la tara si de la moneda la moneda. In majoritatea cazurilor, puteti obtine un bonus de depozit de 50% pana la 60 de euro – asa functioneaza pe piata europeana, iar gama de preturi este similara in alte regiuni.

Nu credem ca este cel mai bun bonus de pe piata, dar este ceva, asa ca Marathonbet merita o nota decenta. Inca o data, este o alegere solida pentru incepatori care isi propun sa inceapa cu pariuri serioase. Scotand un bonus de bun venit, va puteti construi contul si va puteti bucura de sansele ridicate ale site-ului.

Aspect si navigare

Daca ati auzit vreodata de un aspect tipic de casa de pariuri online, exact asta veti gasi aici.

Site-ul web al Marathonbet nu este deosebit de creativ sau frumos, dar functioneaza extrem de bine, iar aspectul este perfect pentru a obtine o imagine de ansamblu. Navigarea in jurul site-ului este usoara si rapida. In bara din stanga, puteti obtine o prezentare generala a tuturor sporturilor pe care le ofera si este usor sa accesati anumite evenimente. Mijlocul site-ului are toate sansele, iar partea dreapta este plina de legaturi rapide catre ligi si evenimente populare.

Chiar si la prima vedere, este usor sa observati totul: de la formularul de cautare, la pagina de contact, la toate cotele, la detaliile contului si la orice altceva. Asadar, desi aspectul si navigarea lor nu sunt nimic inovator, totul functioneaza foarte bine si acesta este partea importanta.

Marathonbet este o casa de pariuri frumoasa pe care o clasam foarte mult in multe privinte. Numai lucrurile negative sunt, de exemplu, ca Marathonbet nu este disponibil in toate tarile – de fapt, jucatorii din multe regiuni nu au acces la el. Mai mult decat atat, limiteaza jucatorii seriosi dupa un timp. Acest lucru face ca Marathonbet sa fie un loc minunat pentru a incepe daca sunteti incepator si doriti sa demonstrati ca puteti obtine profit si va puteti acumula contul pentru cateva luni.

Marathonbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri