Mark Jarvis

Mark Jarvis este o casa de pariuri independenta din Marea Britanie infiintata in 1964 si are in prezent aproximativ 70 de magazine de pariuri terestre in si in jurul Midlands si South Yorkshire. In urma unui acord cu casa de pariuri Corbett Sports, Mark Jarvis a reusit sa se aventureze online si sa-si puna marca in fata unui public complet nou.

Pariurile pre-meci si cele in joc sunt disponibile pe Mark Jarvis, iar evenimentele live curente sunt accesate prin fila „In joc”. Am fost putin dezamagiti de numarul de piete disponibile comparativ cu alte case de pariuri. Din pacate, chiar si pentru sporturile populare, cum ar fi fotbalul, pareau sa existe doar pietele standard disponibile si nu diferitele piete suplimentare, cum ar fi pariurile la colt, carti si jucatori, pe care le vedem atat de mult acum online. Cu toate acestea, daca pariati in general pe pietele mai populare, atunci veti gasi acest avantaj, deoarece nu sunt atat de multi prin care sa navigati pentru a gasi pariul preferat.

Mark Jarvis

Pariuri si promotii gratuite Mark Jarvis

Atat clientii noi, cat si cei existenti pot profita de o serie de promotii la pariuri la Mark Jarvis. Desi este posibil ca casa de pariuri sa nu se potriveasca cu numarul de oferte de pe unele dintre site-urile de pariuri mai mari, mai sunt cateva de luat in considerare.

Pentru clientii noi, Mark Jarvis ofera un pariu gratuit de 5 GBP daca pierde primul dvs. pariu de 10 GBP sau mai mult. Aceasta este o oferta relativ buna, care are valoare si ar trebui sa ofere pariorilor un motiv suficient de bun pentru a se inscrie si a incerca casa de pariuri. Nu este necesar niciun cod promotional pentru a te califica pentru pariul gratuit. Pur si simplu inscrieti-va, depuneti si pariati 10 GBP cu cote egale (2.0) sau mai mari si un pariu gratuit de 5 GBP va fi creditat daca pariul dvs. pierde. In plus fata de pariul gratuit, clientii vor primi si un bonus de cazino de 5 GBP. Veti primi acest bonus, indiferent daca castiga sau nu primul dvs. pariu si, prin urmare, este un plus frumos la pachetul de bun venit. Dupa cum era de asteptat, bonusul cazinoului are cerinte de pariere si, in acest caz, bonusul trebuie pariat de 35 de ori. Bonusurile cazinoului nu pot entuziasma fiecare client, dar este o sansa de a obtine un castig mare pentru nimic. Profitul maxim pe care il puteti obtine din bonusul cazinoului este de 500 GBP.

Pentru cei care se bucura de un pariu in joc, Mark Jarvis ofera un „Club de pariuri gratuite”, unde clientii pot primi un pariu gratuit de 5 GBP atunci cand plaseaza 5 x pariuri de 10 GBP in joc. Clubul de pariu gratuit in joc este disponibil pentru pariuri pe fotbal, cricket, tenis, darts si rugby (uniune si liga). Pariurile calificate trebuie plasate in joc intre luni si duminica la cote egale (2.0) sau mai mare, pariul gratuit fiind creditat luni urmatoare. Dupa ce primiti pariul gratuit, il puteti folosi pe orice piata sportiva in joc.

Fiind o casa de pariuri care pune mult accent pe cursele de cai, este bine sa vedeti cele mai bune cote garantate disponibile in toate cursele de cai din Marea Britanie si Irlanda. Daca plasati un pariu pe o cursa eligibila si pretul initial al selectiei dvs. este mai mare decat pretul pe care l-ati luat, daca calul dvs. castiga, Mark Jarvis va va plati pariul la cote mai mari. Cota cea mai buna garantata se aplica pariurilor plasate zilnic intre orele 10:00 si 22:00, iar plata maxima pentru castigurile suplimentare este de 1.000 GBP pe pariu.

Veti gasi, de asemenea, o serie de promotii la cazinou, cum ar fi „Pariu 10 GBP Obtineti un bonus de 10 GBP” pentru clientii noi, „10% Rambursare” la jocurile Live Casino si „Mobile Mania Wednesday”, unde puteti primi un bonus de 5 GBP cand pariati 100 GBP.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri