Marsbet

In timp ce casa de pariuri Marsbet este relativ mica si creste intr-un ritm lent, compania care le detine este Alpha Entertainment, care este forta motrice a unor cazinouri mai mari. Au facut rapid extinderea acestei forme de jocuri de noroc si, la scurt timp, si-au incercat norocul in lumea pokerului extrem de competitiva. Acum fac parte din reteaua Betconstruct Poker si PokerKlas Poker Network, asa ca cei care doresc jocul nu trebuie sa se ingrijoreze de lipsa de adversari.

Bonusuri de bun venit si pariuri gratuite la Marsbet

Marsbet

Marsbet ofera un bonus de bun venit de 100 EUR sau o moneda echivalenta celor care deschid un cont cu bani reali si fac prima lor investitie. Acestia pot paria in oricare dintre cele trei valute principale acceptate si imediat dupa efectuarea unui depozit eligibil, 100% din suma respectiva va fi creditata in contul lor online.

Jucatorilor din toate tarile li se permite sa solicite bonusul, cu exceptia unei mici liste de tari. Pentru a gasi bonusuri chiar si pentru tarile mai putin cunoscute, va sugeram sa aruncati o privire la Betrebels, Tonybet sau Topbet. Cerintele de pariere ale acestei promotii solicita jucatorilor sa ruleze suma combinata de cel putin opt ori la o cota de 1,50 sau mai mare. Desi eliminarea bonusului nu este dificila, aceasta nu este adevarata provocare, deoarece trucul este sa profitati la maximum de primul pariu. Marsbet va oferi doar un pariu gratuit, asa ca, daca ramaneti la cota minima, veti colecta doar o fractiune din bonus.

Jucatorii sunt sfatuiti sa inceapa sa parieze pe cote care depasesc valoarea para si scad treptat limitele pe masura ce se simt confortabil, pentru a-si imbunatati sansele. De indata ce bonusul a fost eliminat, acesta poate fi transferat intr-o alta sectiune de jocuri de noroc sau incasat, dar nu mai devreme. Utilizatorii sunt liberi sa utilizeze telefoane inteligente si tablete in scopuri de pariere, dar nu ar trebui sa se astepte la bonusuri speciale pentru mobil daca aleg sa utilizeze aceste tehnologii.

De asemenea, ar trebui sa-si reduca entuziasmul in ceea ce priveste bonusurile acordate pentru prietenii de referinta, deoarece Marsbet nu are o casa de pariuri care sa trimita un program de bonusuri pentru prieteni. Marsbet va dezvalui in curand o schema de loialitate, intrucat a realizat in cele din urma importanta mentinerii jucatorilor atasati, pe langa atragerea de noi clienti. La momentul scrierii, nu exista un astfel de program de loialitate si niciun punct de compunere care sa se acumuleze, astfel incat jucatorii nu se pot bucura de avantajele corespunzatoare de a fi membru VIP.

Pro si contra pentru a juca la Marsbet

Marsbet este o casa de pariuri medie chiar si dupa standardele turcesti, cu bonusuri modesteb si o colectie decenta de sporturi. Au deschis magazinul cu doar un an in urma, asa ca au suficient timp sa creasca si vestea buna este ca pana acum au reusit sa stea departe de scandalurile de orice fel. Sectiunea cazinou include jocuri dezvoltate intern, precum si titluri produse de marii dezvoltatori de software, astfel incat diversitatea este asigurata. Bonusurile pot fi compensate pentru orice joc, dar sloturile sunt instinctiv preferate de jucatori, deoarece servesc acestui scop intr-un ritm mai rapid. Metodele de plata sunt abundente, dar sunt in mod clar destinate jucatorilor turci, doar cateva dintre ele fiind utilizate de clienti internationali. Tranzactiile sunt surprinzator de rapide, iar utilizarea criptarii SSL de 128 diminueaza riscurile ca raufacatorii sa interfereze cu aceste transferuri de bani.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri