Maxbet.rs

Compania de pariuri Maxbet.rs a fost infiintata in 2015. Aceasta este o companie sarba care este una dintre flagship-urile pietei locale. Casa de pariuri functioneaza sub licenta 000-424-00-00317 / 2015 eliberata de Ministerul Finantelor din Serbia. Printre avantajele cheie ale serviciului, vom identifica o navigare convenabila pe site, o selectie buna de pariuri live si o munca de inalta calitate a personalului de asistenta.

Compania, chiar si la nivel local, nu sponsorizeaza organizatii si echipe sportive, ca sa nu mai vorbim de dezvoltarea sponsorizarii in regiuni. De asemenea, Maxbet.rs nu are ambasadori printre personalitati celebre din lumea spectacolului si a sportului.

Selectarea cotelor

Linia de prematch arata grozav chiar si pe fundalul liderilor mondiali in pariuri – exista multe meciuri in diferite sporturi, disciplinele de joc nu sunt numeroase, dar turneele sunt acoperite chiar si dintre cele mai populare. Lista pariurilor din linia principala este caracterizata de o alegere buna – acest lucru este tipic mai ales pentru fotbal si baschet. Campionatele sarbe sunt programate mai bine decat majoritatea celorlalte turnee – la nivelul meciurilor Ligii Campionilor din fotbal sau baschet Euroliga.

Nu exista foarte multe pozitii in lista – exista aproximativ 100 de piete in jocurile de top, dar casa de pariuri nu are o amplitudine mare de scoruri precise si alte pariuri nepopulare. exista o gama buna de handicapuri, o gama larga de pariuri pe total – general si individual. Cotele din prematch sunt placute – marja este scazuta, ceea ce permite pariorilor sa joace in conditii favorabile in aproape toate turneele din majoritatea disciplinelor de joc.

Cand joci Live, numarul de meciuri creste – unele jocuri nu sunt anuntate in linia principala. Cotele raman la aproximativ acelasi nivel de marja, ceea ce va permite, de asemenea, sa jucati in conditii favorabile. Cotatiile sunt actualizate fara intarziere, iar acceptarea pariurilor este prompta – nu va dura mai mult de 7-8 secunde pentru a procesa cuponul.

Lista pariurilor este foarte redusa – in fiecare disciplina de joc cu aproximativ 60%. Dar, in acelasi timp, principalele evenimente care sunt populare pentru pariurile cu majoritatea jucatorilor raman, intervalele pentru handicapuri si totale sunt inca largi. Reprezentarea campionatelor nu scade in modul live.

Maxbet.rs

Limite minime si maxime de pariere

Minimul pentru un pariu pe site-ul web Maxbet.rs este de 20 de dinari sarbi (15,6 ruble). Nu exista maxim, este calculat special pentru fiecare eveniment. Suma minima pentru a va finanta contul este, de asemenea, 20 RSD.

Pentru a parcurge aceasta procedura, trebuie sa faceti clic pe butonul „Inregistrare” si sa completati formularul. In acesta, indicati informatiile dvs. de contact si informatiile personale – e-mail, numar de telefon, numele complet, tara de resedinta, adresa, indicati si moneda contului. Apoi alocati o parola contului dvs. si finalizati procesul. Contul de pe acesta va fi creat si gata pentru utilizare ulterioara – nu mai ramane decat sa faceti un depozit si sa incepeti sa jucati.

Bonusuri

Politica de promovare la Maxbet.rs este buna si variata. Exista un bonus generos de bun venit pentru 20.000 de dinari, bonusuri de reincarcare de pana la 50%, pariuri gratuite, un serviciu de retragere, un program de fidelizare cu acumulare de rambursare si promotii urgente de o singura data. Datorita unui numar atat de mare de oferte, jucatorii au in mod constant oportunitatea de a gasi venituri suplimentare participand la promotii.

Maxbet_rs_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri