Maxline

Maxline este o casa de pariuri online. Proprietarul companiei este INHO Financial and Investment Company LLC. Maxline a fost fondata in 2012 si licentiata / operata sub jurisdictia Belarusului. Site-ul oficial al companiei ofera pariuri live / in joc (peste 20 de sporturi si alte piete) in formatul cotelor UE. Maxline accepta limba rusa si accepta plati in BYN (6 metode de depunere / retragere).

In arsenalul bonus al magazinului de pariuri Maxline exista mai multe oferte, astfel incat politica companiei poate fi considerata variata si generoasa. Exista bonusuri sub forma de rambursare, pariuri gratuite, bonusuri de depunere regulate pentru fiecare completare a contului, precum si concursuri speciale cu fonduri mari de premii. Politica de bonusuri se adreseaza tuturor categoriilor de jucatori – acestea sunt disponibile atat jucatorilor noi, cat si utilizatorilor inregistrati anterior.

Maxline

Fiecare jucator care are experienta in jocul de pariuri Maxline isi poate lasa feedback-ul cu privire la activitatea companiei si la specificul cooperarii. Toate opiniile pariorilor sunt in sectiunea „Recenzii ale utilizatorilor”. Puteti lasa comentarii la aceasta recenzie si vorbi despre interactiunea dvs. cu serviciul Maxline BC.

Buna ziua, am jucat in bq maxline, la inceput totul era pe rosu, acum o saptamana am pus 100 de ruble ielorore si am ridicat-o la 1600, dupa care s-a dat ordinul de retragere la bq in numerar. Comanda a fost acceptata. La sosirea la BC, mi s-a spus ca nu exista nicio comanda, dupa care nu am putut intra in contul meu personal. Parole modificate de mai multe ori. Am contactat asistenta si acelasi lucru in fiecare zi. Asteptati, imi pare rau, problema dvs. este tratata de specialisti.

Ca intotdeauna, Maxline face placere cu programul sau de bonus pentru calcularea si returnarea pariurilor pierdute. Frumos birou. A lasat un comentariu despre BC Maxline in urma cu mai mult de 12 ore. Inca testat …. De ce? Multumesc.

Ce metode de depunere si retragere a fondurilor sunt disponibile pe site-ul web Maxline?

Pentru a face un depozit, clientii pot utiliza sisteme de comert electronic (QIWI), carduri bancare VISA si MasterCard. De asemenea, realimentarea contului este posibila prin intermediul terminalelor Qiwi si Agava, in saloanele Euroset si Svyaznoy, sau dintr-un cont de telefonie mobila. Retragerea castigurilor este posibila in acelasi mod.

Cum se descarca aplicatia BC Maxline?

Pentru a descarca aplicatia pe sistemul de operare Android sau iOS, trebuie sa accesati site-ul web Maxline BC. Nu va recomandam sa descarcati aplicatia pentru smartphone din alte surse.

Cum sa treceti identificarea pe site-ul Max Line?

Dupa inregistrare, sistemul va va oferi sa treceti prin identificarea personala. Pentru a face acest lucru, va trebui sa incarcati scanari ale pasaportului in serviciu – va trebui sa raspanditi 2-3 pagini, precum si pagini cu inregistrare. Dupa descarcare, operatorii vor verifica scanarile furnizate in cateva minute si accesul la toate functiile casei de pariuri Maxline va fi deschis. Va rugam sa retineti: imaginile trebuie sa fie de buna calitate, astfel incat angajatii companiei sa poata identifica informatiile reflectate pe acestea.

Maxline_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri