MBet

Suntem incantati sa va avem pe site-ul nostru. Daca va place postarea pe care tocmai ati gasit-o cu drag, trimiteti-o prietenilor.

Am intalnit sute si am putea spune mii de site-uri web de pariuri sportive online, dar nu multi dintre ei decid sa devina specialisti intr-un anumit sport sau piata. Dar recent am intalnit o casa de sport online dedicata curse de cai si alte sporturi si evenimente de curse numita MBet.

Piata pariurilor sportive / de curse nu este cu siguranta lipsita de furnizori, ci furnizori exclusivi de criptomonede si putini dintre ei. MBet se afla intr-un loc unic, unul dintre primele si exista din 2017. Sunt cel mai important furnizor de curse de cai din sfera cripto si fac tot ce pot pentru ca cursele sa fie distractive, corecte si accesibile pentru toata lumea.

MBet functioneaza la fel de bine pe desktop si mobil, aspectul este usor de urmarit, iar partea frontala este usor de utilizat. Sunt cu siguranta una dintre casele de pariuri criptografice mai usor de utilizat pe care le-am intalnit. Casaa lor de sport este complet extinsa cu piete din intreaga lume in diverse sporturi la mai multe niveluri.

Mbet

MBet Bonus de bun venit

MBet are un bonus unic de bun venit dintr-un prim pariu fara risc pana la 5 mbc. Modul in care functioneaza este primul dvs. pariu castigator in cursa. Daca pierde, iti vei recupera miza sub forma unui pariu bonus. Aceasta este o primire excelenta in care puteti sustine un alergator la un pret bun si nu pierdeti nimic daca nu castiga.

Programul de loialitate MBet

MBet ofera noilor inscrieri un program bonus pentru a castiga pana la 6 BTC in primul lor an de pariuri. Modul in care functioneaza este ca toate pariurile, indiferent de miza, piata sau cote, merita puncte. Cand aveti 10.000 de puncte, acestea vor elibera un bonus de 10 mBTC pe contul dvs. MBet. Puteti continua sa castigati pana cand se castiga 6 BTC. De asemenea, au un program VIP de depunere si retragere numai pe baza de invitatie, cu un manager personal VIP si multe altele in ceea ce priveste promotiile si ofertele.

Platforma MBet

MBet functioneaza la fel de bine pe desktop si mobil, aspectul este usor de urmarit, iar partea frontala este usor de utilizat. Sunt cu siguranta una dintre casele de pariuri criptografice mai usor de utilizat pe care le-am intalnit. Casaa lor de sport este complet extinsa cu piete din intreaga lume in diverse sporturi la mai multe niveluri.

Valute MBet acceptate

MBet isi tine urechile la pamant atunci cand vine vorba de adaugarea de noi jetoane / monede pe lista lor acceptata. Au inceput cu Bitcoin si Ethereum inainte de a asculta comunitatea si de a adauga Litecoin si Dashcoin. Au adaugat din nou Dogecoin si Bitcoin Cash in 2021 dupa ce si-au sondat adeptii din retelele de socializare. Cu siguranta vor adauga mai multe valute in viitor, dar pentru a rezuma, metodele de plata MBet includ:

Bitcoin (BTC)

Ethereum (ETH)

Bitcoin Cash (BCH)

Dash (DASH)

Litecoin (LTC)

Dogecoin (DOGE)

MBet Streaming live

MBet Racebook ofera in prezent fluxuri live de pe multe dintre pietele lor de curse, astfel incat sa puteti urmari cursele pe care ati pariat fara a parasi site-ul lor web. Au, de asemenea, un site de stiri care ofera sfaturi gratuite pentru toate cursele britanice si sud-africane din timpul saptamanii, impreuna cu lucruri precum previzualizarile grupului 1 si clasamentele evenimentelor.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri