McBookie

McBookie este o companie de jocuri de noroc care a fost infiintata pentru prima data in 2009. Fondata in Scotia, isi propune sa puna pe primul loc sportul scotian si pariorii scotieni. Site-ul este operat de BetVictor Limited si este licentiat in Marea Britanie de catre Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit.

McBookie

Pariuri McBookie

McBookie ofera piete de pariuri pentru aproximativ 25 de sporturi. Oportunitatile de pariere sunt disponibile pe orice, de la fotbal la piete de specialitate, cum ar fi Politica si Divertisment. Gama diversa de piete de pariuri sportive include; Fotbal american, Regulile australiene, Badminton, Baseball, Baschet, Box, Cricket, Ciclism, Darts, Divertisment, Fotbal, Formula 1, Fotbal gaelic, Golf, Oriasi, Curse de cai, Hurling, Hochei pe gheata, Politica, Liga de rugby, Uniunea de rugby, Snooker, Speedway, Tenis si Volei.

Pariurile pe fotbal McBookie acopera mii de piete in fiecare zi, din tari din intreaga lume. Cand sezonul lor este in desfasurare, fotbalul scotian se concentreaza foarte mult. Pe langa ligile majore, exista si piete de pariuri pentru mai multe competitii globale minore, cum ar fi finlandezul Ykkonen si liga argentiniana Metro C. Sunt disponibile, de asemenea, pariuri internationale pe fotbal, care acopera de la mici amicale pana la Cupa Mondiala.

Cand va aflati pe pagina principala de fotbal, exista linkuri rapide catre o serie de cupoane de fotbal, care faciliteaza construirea mai multor pariuri pe pietele dvs. preferate intr-o gama larga de jocuri. Unele dintre cupoanele enumerate includ; Meciurile de astazi, Meciurile de maine, Cuponul scotian, Cuponul scotian fara liga, Cuponul meciurilor din Marea Britanie, Accas-urile imbunatatite si Ambele echipe vor inscrie. Adesea sunt listate „Preturile imbunatatite ale pariurilor”.

Pietele oferite sunt extinse. Acestea includ elementele de baza ale pariurilor pentru curse de cai, cum ar fi castigul si in fiecare directie, plus pariurile SP pe favoritul fara nume. De asemenea, puteti paria fara favorit, plasati pariuri pe 3 locuri, pariati pe un cal pentru a termina inaintea altuia si selectati o prognoza / tricast. Exista, de asemenea, o functie numita „Extindeti cotele”, unde puteti alege cotele care va plac si acestea adauga o distanta castigatoare la selectia preferata.

McBookie are cote cu adevarat competitive in comparatie cu alte case de pariuri din Marea Britanie, cu una dintre marjele de profit mai mici. Aceasta inseamna ca veti gasi adesea cote de top ale industriei pentru selectii intr-o gama larga de evenimente. Cele mai bune cote garantate sunt oferite pentru toate cursele din Marea Britanie si Irlanda, ceea ce inseamna ca, daca ati luat un pret si pretul de pornire (SP) ajunge sa fie mai mare, acestea vor plati la pretul mai mare.

McBookie Cash Out va permite sa stabiliti pariul mai devreme, fara a fi nevoie sa asteptati finalizarea unui eveniment. Rambursarea poate fi utilizata pentru a bloca un profit la selectiile castigatoare sau pentru a limita pierderile potentiale la pariurile care se afla intr-o pozitie de pierdere. Este disponibil pentru fotbal, curse de cai, tenis si baschet castiga pariuri simple si pariuri pe acumulator pe o selectie de piete, toate acestea fiind notate cu pictograma monedelor de retragere. Pariurile eligibile vor aparea in zona dvs. Cash Out imediat dupa plasarea pariului. Pur si simplu faceti clic pe butonul de retragere daca doriti sa acceptati suma oferita.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri