mCheza

Licentiat de BCLB, mCHEZA Kenya a fost infiintat in Kenya in anul 2015. Ofera un forum de pariuri unde pariorii isi pot incerca norocul la o selectie larga de evenimente internationale.

Puteti plasa pariuri pe pariuri live, jocuri sportive, jocuri de cazino si sporturi virtuale. Pentru sporturile de joc, mingea de picior este sportul lor popular de pariere, in plus, puteti juca si alte jocuri. Puteti plasa pariuri pe sporturi cu motor, snooker, futsal si darts. O alta caracteristica atragatoare a mCHEZA este cotele sale ridicate pentru pariuri multiple.

mCheza

Cum sa pariati cu MCHEZA

Inainte de a putea juca orice joc de pariuri cu casa de pariuri mCHEZA, trebuie mai intai sa va inregistrati pentru a deveni membru. Pariurile isi pot folosi dispozitivele mobile sau computerele pentru a se inregistra.

Daca utilizati un telefon mobil, vi se va cere mai intai sa descarcati aplicatia mobila mCHEZA pe telefonul dvs. pentru a va facilita procesul de inregistrare.

Daca utilizati un computer, vizitati site-ul web MCHEZA Kenya si incepeti procesul de inregistrare. Pentru a va inscrie, completati formularul de inregistrare completand datele dvs. personale, tara de resedinta si furnizand o parola.

Va rugam sa retineti ca aveti nevoie de o conexiune buna la internet pentru a accesa site-ul web MCHEZA.

Cu toate acestea, nu este necesar sa va ingrijorati daca conexiunea dvs. la internet nu este de incredere. In acest sens, utilizati apoi telefonul mobil pentru a plasa pariuri.

Bonusuri MCHEZA

Desi in acest moment compania nu are un bonus de bun venit pentru noii membri, are un bonus de pariu multiplu pentru pariurile care plaseaza pariuri pe mai mult de cinci meciuri.

Bonusurile vin cu restrictii si, prin urmare, ar trebui sa cititi termenii si conditiile companiei pentru bonusurile Multibet.

Pariuri live MCHEZA

Exista o selectie extinsa de sporturi pe platforma de pariuri live MCHEZA. Cautati evenimente de pariuri live in cadrul evenimentelor viitoare. Demn de remarcat, fotbalul este cel mai popular sport.

In urma pariurilor tale live

Puteti urmari pariurile prin intermediul functiei de scor live MCHEZA. Aplicatia are, de asemenea, jocuri care se joaca si va permite sa faceti si pariuri live.

Puteti plasa pariuri pe diverse activitati din joc, inclusiv pariuri cu sansa dubla, rezultatul meciului, Handicap in 3 directii pentru rezultatul meciului jocului, printre altele.

Pagina Concurentei populare

Pentru a va simplifica procesul de pariere, pariurile live MCHEZA au o pagina populara de concurenta pe site-ul sau. Pagina afiseaza cele mai populare jocuri din sezon care se vor intampla in urmatoarele doua sau trei zile pentru confortul dvs.

Aici veti gasi cluburi populare listate, inclusiv Serie A italiana, Premier League engleza, Liga spaniola, Liga franceza, printre altele. De asemenea, puteti cauta cluburi la care joaca fotbalistul dvs. preferat, cum ar fi Messi.

Functie de retragere mCHEZA

Una dintre caracteristicile unice ale MCHEZA este optiunea de retragere. Cand pariati fie pe un pre-meci, fie pe un pariu live, organizatia ofera optiunea de a va incasa pariul inainte ca meciul sa se incheie.

Nu exista niciodata garantii in pariuri si acelasi lucru se aplica si in cazul retragerii. Echipa ta poate castiga sau pierde. Ca atare, incasarea unui pariu nu este neaparat o optiune buna, deoarece echipa dvs. poate ajunge sa castige, ceea ce va poate face sa regretati.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri