Megabet Plus

Credem ca megabetplus este legitim, deoarece am gasit putini indicatori care ar putea indica o inselatorie. revizuirea megabetplus a avut ca rezultat un scor de incredere. Aceasta evaluare a fost data de un algoritm bazat pe surse publice precum WHOIS, adresa IP a serverului, locatia companiei si daca site-ul web a fost raportat despre spam si liste de phishing. Desi consideram megabetplus ca fiind un risc mediu spre scazut, nu putem garanta ca nu este o inselatorie a unui site fals. Trebuie intotdeauna sa verificati manual propriul site web pentru a determina daca acesta este legitim si sigur.

Evaluarea companiei

Vedem ca proprietarul site-ului web foloseste un serviciu pentru a-si ascunde identitatea. Acest lucru se poate datora faptului ca proprietarul nu doreste sa fie spam. Cu toate acestea, face dificila identificarea proprietarului real al site-ului. Drept urmare, site-urile web care isi ascund identitatea obtin un scor usor mai mic.

Megabet Plus

Analiza magazinului web

Acest site a fost infiintat acum cativa ani. Consideram acest lucru un semn pozitiv. Cu cat exista un site web mai lung, cu atat se poate astepta ca este legitim. Cu toate acestea, vechimea site-ului nu este, din pacate, nicio garantie. In unele cazuri, s-a descoperit ca escrocii cumpara nume de domenii existente si isi incep practica rau intentionata aici. Asadar, verificarea unui site web ramane o necesitate.

Acest site web pare sa ofere un serviciu de descarcare a jocurilor. Acesta poate fi un serviciu legitim, dar am gasit in trecut mai multe site-uri web administrate de escroci. Escrocii par sa ofere jocuri digitale la reducere sau chiar gratuit. Verificati intotdeauna preturile la comercianti cu amanuntul cunoscuti, cum ar fi Steam. Daca pretul este prea bun pentru a fi adevarat, probabil ca este. Vrei sa afli despre pericolele descarcarii jocurilor? Consultati articolul „Alternative pentru descarcari ilegale”.

Cautam intotdeauna site-ul pe care il investigam. In acest caz, am gasit cateva cuvinte cheie care fie dau impresia ca site-ul este in curs de dezvoltare, fie ca nu este terminat, fie ca utilizeaza cuvinte care sunt adesea folosite de escroci. De exemplu, verificam intotdeauna „Lorem ipsum dolor sit amet”. Acest text este adesea folosit de dezvoltatori si designeri atunci cand construiesc un site web. Este un „text fals” folosit ca substituent. Daca gasim aceasta propozitie pe un site web, inseamna ca site-ul web este in curs de dezvoltare si nu este inca gata de utilizare. Pe de alta parte, escrocii folosesc si sabloane mult si uita adesea sa elimine acest text. Prin urmare, oferim site-urilor web cu aceste propozitii comune un scor mai mic.

Analiza tehnica

Acest site web este situat pe un server dintr-o tara cu risc ridicat. Tarile cu un risc ridicat sunt tari identificate de Federatia Bancara Internationala ca avand un nivel ridicat de frauda si coruptie. Multe tari in curs de dezvoltare sunt considerate cu risc ridicat. Consideram tara de origine in algoritmul nostru, dar numai alti factori gasiti (cum ar fi produsele oferite pe site) pot duce la un scor scazut.

A fost gasit un certificat SSL valid. Companiile profesionale folosesc un certificat SSL pentru a cripta comunicarea dintre computerul dvs. si site-ul lor web. Cu toate acestea, exista diferite niveluri de certificare, iar escrocii instaleaza si un certificat SSL gratuit. Daca trebuie sa introduceti datele dvs., nu faceti acest lucru fara a verifica daca un certificat SSL va protejeaza informatiile.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri