Megapari

Megapari este o companie de pariuri online detinuta de Marikit Holdings Ltd. A fost infiintata in 2007, deci are cativa ani de experienta sub centura sa. Megapari se mandreste cu mandrie ca are 400.000 de utilizatori activi.

In mod clar, acest operator face ceva bine. Este licentiat de Guvernul Curacao pentru a oferi servicii de pariuri pe bani reali, atat inainte de meci, cat si in joc, pe o gama larga de sporturi. Exista si un cazinou stelar pe platforma; oferind astfel mai multe optiuni de joc.

Cote si piete Megapari

Exista o selectie bogata de sporturi pe care puteti paria la Megapari. Pe langa cele enumerate mai jos, veti gasi, de asemenea, o serie de oferte speciale care acopera Eurovision, politica, vremea si divertismentul.

Megapari

 Sfaturi pentru pariuri de fotbal Megapari

Megapari ofera mii de piete de pariuri pe fotbal. Asa cum v-ati astepta de la un operator de timp, acopera peste 100 de ligi si competitii de cupa din intreaga lume. Pe langa Liga Campionilor, Europa League, Cupa AFC si o serie de meciuri si competitii internationale.

Mai mult, profunzimea pietei pe care o ofera este incredibila. Multe meciuri, in special cele din marile tari de fotbal, au peste 1.500 de optiuni de pariere. Este acoperit fiecare pariu posibil, de la BTTS, sanse duble si goluri totale la HT / FT, numarul de greseli si intervale de goluri. Numarul total de piete de pariuri pe fotbal scade pentru meciurile de tineret, dar acest lucru este de inteles.

De asemenea, puteti paria pe totalul golurilor acasa si in deplasare pentru liga in ansamblu (pentru echipele care joaca in acelasi timp). Acestea sunt pariuri interesante si de care pariorii priceputi pot profita. Mai mult, daca doriti sa gasiti cele mai bune sfaturi de pariuri pentru fotbalul Megapari, faceti clic pe pictograma graficului cu bare de langa echipe si examinati statisticile echipelor si ale jucatorilor. Aceste date sunt disponibile pentru majoritatea programelor. Merita sa luati cinci minute pentru a o privi, inainte de a plasa un pariu.

Site-ul Megapari si autentificare

In opinia noastra, cea mai mare problema cu Megapari este ca pur si simplu exista prea multe oferte aici, ceea ce il face sa se simta aglomerat. Cu siguranta va vor dura cateva minute pentru a va afla unde este totul si pentru a invata cea mai usoara metoda de a gasi pietele dorite.

Cu toate acestea, dupa ce te-ai obisnuit, poti maximiza site-ul la potentialul sau maxim. Aceasta include utilizarea schimbului de pariuri incorporat pentru a vedea daca puteti obtine o valoare mai buna pentru pariurile dvs., incercarea jocului Bet Constructor sau intrarea in meciul zilei pentru a obtine rotiri gratuite in cazino.

Produse de pariuri

Megapari este o platforma colosala de jocuri de noroc online. Acestea sunt cateva dintre celelalte produse de pariuri disponibile aici.

Pariuri TOTO Pool

Exista mai multe jocuri de pariuri la biliard la care puteti participa la Megapari. Principalul este TOTO-15, unde trebuie sa prezici rezultatul a 15 meciuri de fotbal preselectate. Un alt joc de fotbal este de a ghici scorul corect din 8 jocuri. Exista, de asemenea, optiuni de pariere pe biliard pentru hochei pe gheata, baschet si sporturi sportive (FIFA).

Poker, Bingo si multe altele

Megapari are, de asemenea, un skin de poker, care va permite sa jucati cu capul sus online. In plus, exista mai multe sali de bingo, loto-uri, jocuri de pariuri TV si o gama larga de sporturi virtuale.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri