Melbet

Pentru a incepe procesul de inregistrare, pur si simplu navigati la fila de Inregistrare usor identificabila din partea de sus a paginii web. MelBet ofera in mod convenabil 4 canale posibile prin care jucatorii interesati se pot inregistra. Acestea includ numarul de telefon, prin un singur clic, prin e-mail sau printr-o retea sociala. Fiecare canal este relativ simplu, necesitand doar informatii de baza pentru a deschide un cont. Singura limitare descoperita aici este ca, atunci cand va inregistrati prin intermediul retelelor sociale, sunt disponibile doar doua canale de socializare rusesti. Nu suntem siguri daca acestea sunt afisate tuturor sau daca exista o problema cu site-ul care identifica locatia noastra.

Am ales sa cream un cont prin e-mail. Procedura pentru a finaliza acest proces foarte simplu in trei pasi a fost urmatoarea: mai intai, selectati o tara dintr-un meniu derulant; in al doilea rand, introduceti numele, prenumele si alegeti moneda; in cele din urma, introduceti adresa de e-mail, creati o parola si alegeti ce bonus sa primiti dintr-o lista de 3 optiuni (sau niciun bonus daca nu doriti una). Un e-mail de confirmare ar trebui trimis si activat, dar nu am primit niciodata niciun e-mail. Contul a functionat in continuare normal, asa ca urmatorul pas a fost sa faceti o depunere.

Melbet

Bonus de bun venit

Spre deosebire de multe alte site-uri de pariuri care afiseaza ferestre pop-up pentru noii utilizatori care arata ce bonusuri sunt oferite, MelBet opteaza sa nu faca acest lucru. Prin urmare, la prima vedere nu este clar disponibilitatea unui bonus de bun venit sau orice informatii despre acest lucru. Acestea fiind spuse, exista o fila in partea de sus a paginii cu o pictograma a unui cadou impachetat si etichetate „bonusuri” care ofera detalii complete despre (multe) bonusuri pe care MelBet le ofera. Aici, puteti vedea ce avantaje ii asteapta la inregistrare.

In plus, asa cum s-a mentionat mai devreme, atunci cand creeaza un cont cu MelBet, utilizatorul trebuie sa selecteze 1 din 3 bonusuri de bun venit „garantate” (sau niciun bonus deloc), astfel incat chiar daca fila bonusuri este ignorata, utilizatorii noi cu siguranta nu vor fi pierde! MelBet satisface atat cartile de sport, cat si cazinoul cu optiunile lor bonus de bun venit. Acestea includ un bonus sportiv de 100% pana la 100 €, un bonus de cazino pana la 1750 € + 290 rotiri sau plasarea unui pariu de 10 € si obtinerea de 30 € ca pariu gratuit.

Am ales sa mergem cu bonusul sportiv de 100% pana la 100 EUR. In fila bonusuri puteti gasi detaliile complete despre cum sa va calificati pentru bonus. Cateva lucruri importante de mentionat sunt ca depozitul minim pentru a solicita bonusul este de 1 €; bonusul va fi creditat automat in contul dvs. dupa efectuarea primei depuneri si completarea detaliilor contului (inclusiv furnizarea identificarii); si trebuie sa solicitati bonusul in termen de 30 de zile de la inregistrarea unui cont.

In plus, bonusul trebuie redus peste 5 ori in pariuri pe acumulator in care fiecare acumulator trebuie sa contina 3 sau mai multe evenimente si cel putin 3 evenimente din acumulator trebuie sa aiba cote de 1,40 sau mai mari. Desi acest ultim punct ofera un pic mai multa constrangere jucatorilor, nu credem ca este cea mai proasta optiune disponibila.

Melbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri