Meridianbet

Meridianbet este o casa de pariuri sarba licentiata in Malta. Anul infiintarii este 2008. Compania se concentreaza pe diferite sporturi, jocuri de cazino, sporturi virtuale. Popularitatea casei de pariuri creste de-a lungul anilor. Cu toate acestea, potrivit multor clienti, serviciul, optiunile si calitatea generala a experientei de joc oferite sunt slabe pentru acea companie. Unii clienti spun ca banii lor nu sunt platiti, altii mentioneaza imbunatatirea pe site-ul Meridianbet, dar, de asemenea, nu uita sa mentioneze serviciul slab. Unii clienti spun chiar ca aceasta companie este extrem de incorecta si nu sugereaza nimanui sa le foloseasca.

Meridianbet

Bonus de depunere si programe de loialitate

Meridianbet ofera un bonus de bun venit pentru pariorii lor sportivi. Bonusul este de 100 GBP sau 100% din depozitul initial (depuneti 100 GBP si primiti bonus de 100 GBP). Fiecare jucator ar trebui sa creeze un cont dupa care sa se acorde bonusul. Cu toate acestea, bonusul se adauga la depozit si nu poate fi retras pana cand cifra de afaceri a contului nu atinge cel putin suma depozitului si bonusului.

Exista o super promotie de 10% Casino Cashback. Se dezvolta si programe de loialitate.

Informatii despre pariuri

Prima impresie pentru acea companie este extrem de pozitiva. Motivul pentru acest lucru este numarul mare de sporturi din portofoliul lor. Conform informatiilor mentionate pe scurt pe site-ul lor, exista un numar mare de sporturi atat din Europa, cat si din afara continentului. Unele dintre sporturile pe care fiecare client are optiunea de a paria sunt fotbalul, tenisul, baschetul, cricketul de sah, biliardul, sporturile cu motor precum F1 si Moto G. Pe langa toate sporturile diferite pe care jucatorii le pot alege, exista alternative mai extravagante si diferite la cheltuieli banii tai. Una dintre aceste alternative sunt politica.

Numarul de jocuri de cazino este, de asemenea, destul de respectabil. Exista patru grupuri principale utilizate pentru a separa jocurile – sloturi cu caracteristici, sloturi bonus, jocuri de masa, jocuri video. Jackpoturile si turneele extraordinare din cazinou garanteaza marea senzatie de placere oferita clientilor.

La fel ca in cazul oricarei alte case de pariuri moderne, exista unele sporturi electronice pe care jucatorii de pariuri pot paria. Fotbalul virtual este una dintre acele discipline in care oamenii isi pot pune banii. Impreuna cu rezultatele, compania ofera jocuri virtuale si diferite dimensiuni.

Pariurile live sunt disponibile, dar transmiterea in direct a diferitelor evenimente nu este disponibila. Cu toate acestea, casa de pariuri incearca sa compenseze acest lucru cu statistici complete si bogate care trebuie sa-i puna pe jucatori in largul lor si sa le furnizeze toate informatiile necesare pentru pariuri sigure si bine informate.

Pentru o usurinta si mai mare, Meridianbet ofera aplicatia speciala pentru Android care permite pariuri de pe dispozitive mobile din orice loc.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri