Merkur Sports

Merkur Sports este punctul de plecare german al lansarii retelei de cazinouri Gauselmann in 2017. Este in primul rand un site de pariuri sportive, dar accepta alte preferinte de jocuri de noroc cu cele mai recente jocuri de sloturi, jocuri clasice de masa si o casa de pariuri excelenta. Acesta combina eleganta cu functionalitatea si este creat pentru a fi accesibil, simplu de utilizat si placut de privit.

Programul Energy este un club VIP exclusiv bazat pe puncte compuse si calitatea de membru este automata si gratuita. Jocul cu bani reali pe oricare dintre platformele disponibile conteaza pentru acumularea de puncte energetice.

Adunarea punctelor este destul de simpla, imediata si distractiva: pariati pe sportul dvs. preferat, incercati-va norocul cu Bingo, provocati comunitatea noastra in poker, descoperiti noua lume a sloturilor online sau jucati jocuri de cazino. Cu cat sunt acumulate mai multe puncte, cu atat poti atinge niveluri mai ridicate. Fiecare noua etapa aduce avantaje si bonusuri mai bune pentru deblocarea clientilor.

merkur-sports

Iubitorii de case sportive online se pot bucura inca din 2016 de o noua platforma de case sportive, Merkur Sports. Este un nume destul de nou in randul caselor de pariuri noi, dar a reusit deja sa castige o recunoastere imensa si o incredere in randul pariorilor online. Merkur Sports este dedicat furnizarii de cote competitive atat pentru pre-joc, cat si pentru pariuri live pe o cantitate imensa de sporturi de masa si de nisa. Merkur Sports’s se angajeaza, de asemenea, in evenimente sportive prestigioase si parteneriate sportive pe termen lung. In prezent, Merkur Sports este partener oficial de pariuri al echipelor de fotbal din Marea Britanie, Millwall FC si Leyton Orient FC.

Produsele excelente pentru cazinouri si case de pariuri, asistenta pentru clienti cu experienta, precum si retragerile rapide sunt ceea ce promit si ofera in mod constant EnergyCasino si Merkur Sports. Mai mult, Merkur Sports furnizeaza o rata de plata foarte mare, de aproximativ 96%, una dintre cele mai profitabile din industria pariurilor.

Metode de depunere: Bank Wire, Visa, Card de credit, Visa sau Entrocards care sunt carduri Visa virtuale prin Entropay, ca metoda de depunere pentru Norvegia, Neteller, Skrill, PaysafeCard, Sofort, Ideal, Zimpler, Trustly, Platiti prin telefon si PayPal.

Metode de retragere: Bank Wire, Visa, Card de credit, Visa sau Entrocards care sunt carduri Visa virtuale prin Entropay, ca metoda de depunere pentru Norvegia, Neteller, Skrill, PaysafeCard, Sofort, Ideal, Zimpler, Trustly, Pay by Phone si PayPal.

Merkur Gaming a impresionat vizitatorii ICE cu noul sau cabinet Avantgarde Max, cu pana la trei monitoare full HD de 31,5 ”, in timp ce compania a demonstrat si Allegro Trio, impreuna cu o gama larga de continut nou la Londra in luna februarie.

Inovatia caracteristicilor bonus ale Merkur Rapid Thunder a atras atentia semnificativa a vizitatorilor la standul companiei. Jackpot-ul neprogresist permite castigarea unor premii mari pe cinci niveluri si duce titlurile populare Marti Taco, Tara farmecelor, Imparatul nemuritor, Printesa nemuritoare, Baozang si Amuleta faraonului la un nivel complet nou.

Reglementarea pietei pariurilor sportive din Germania incepand cu 2020 va aduce multe noi provocari pentru companii. Dahms va colabora, de asemenea, indeaproape cu conducerea Merkur Sportwetten si va dezvolta strategic in continuare pariuri sportive in cadrul Grupului Gauselmann.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri