Merrybet

Va prezentam Merybets o casa pentru pariuri sportive! Compania de pariuri sportive a fost infiintata in 2013. De atunci, a crescut si a devenit una dintre casele de sport renumite din Nigeria.

In ciuda acestui fapt, ei nu au o oferta bonus de bun venit pentru noii membri, simtul casei de pariuri cuplat cu rambursarea machiajului pentru pariurile acumulatorului pentru bonusurile indisponibile.

Site-ul web Merrybet este disponibil pentru utilizatori in limba engleza si tot ce trebuie sa faceti pentru a deveni membru este sa creati un cont, sa faceti o depunere si sa pariati la pariuri cu astfel de fonduri pentru a obtine profit.

In special, 2020 a fost un an pentru Merrybet. Au gasit departe sa-si serveasca utilizatorii cu cea mai inalta calitate si cu o caracteristica de joc mai diversa, iar optiunile de plata au avut mai mult sens.

merrybet

Bonus de pariuri sportive

Exista trei oferte promotionale disponibile in prezent pe site. Un bonus de rambursare, oferta Recomanda-ti prietenul si niciun program VIP.

Bonus de rambursare

Aceasta este o promotie extinsa de Merrybet, unde pariorii primesc o rambursare de 5% in cazul in care o singura selectie intr-un pariu ACCA de cel putin cinci selectii se pierde. Casa de pariuri ofera utilizatorilor un cod promotional care devine inutilizabil dupa o perioada de 24 de ore. Daca nu ati castigat din cauza unui singur joc, vi se vor restitui 5% din pierderi.

Asigurati-va ca utilizati codul promotional in perioada de 24 de ore, cu exceptia cazului in care nu veti putea participa la oferta. De asemenea, pariul dvs. trebuie sa indeplineasca toti termenii si conditiile necesare inainte ca acesta sa se califice pentru bonus si va fi luat in considerare numai daca oricare dintre selectiile dvs. sau mai mult are o cota de peste sau peste 1,5.

Consultati oferta promotionala a prietenilor dvs.

Cand directionati un prieten catre Platforma de pariuri sportive, va calificati pentru a castiga oferta promotionala Recomandati-va prietenii. Vi se va oferi o reducere a pierderilor prietenului dvs. Cu aceasta, daca poti incerca sa convingi un numar considerabil de prieteni despre utilizarea platformei, vei fi recompensat cu o suma decenta de bani pentru eforturile tale.

Fara program VIP

La casa de pariuri nu veti gasi niciun program de loialitate / VIP. Cu toate acestea, daca sunteti un parior constant pe site, puteti solicita un voucher de joc gratuit. Cei care raman loiali companiei de pariuri pot folosi aceasta oferta pentru a obtine profituri sporite. Cu toate acestea, va necesita ceva timp.

Licenta si reglementare

MerryBet Gold Ltd este o organizatie licentiata si reglementata de Lagos State Lotteries Board si, de asemenea, gestioneaza platforma de pariuri Merrybet. Compania isi are sediul in Ajah, statul Lagos.

Platforma lor online este sigura si sigura pentru utilizator, politica lor privata este, de asemenea, sculptata pentru a proteja interesul jucatorului. MerryBet a fost, in general, impodobit ca fiind cel mai bun site de pariuri online in acest sens.

Merrybet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri