Millennium

Infiintat in 2016, este cel mai cunoscut pentru casa de pariuri, dar acest site are mai multe decat v-ati fi dat seama. La prima vedere, pare a fi mult de iubit in cazinoul Millennium Bet. Miniaturile mari si colorate ale masinilor de sloturi iti sar imediat cand ajungi in holul cazinoului. Site-ul pare simplist si bine amenajat, ceea ce poate fi frumos de vazut cand vizitati pentru prima data si incercati sa va gasiti drumul.

Are destui ca expertii nostri din recenzii sa va recomande sa faceti un depozit chiar acum, chiar acum? Nu va putem oferi acest raspuns chiar de la inceput, asa ca cititi aceasta recenzie detaliata pentru a afla ce parere avem cu adevarat.

Millennium

Oferte bonus

Prima parte a recenziei noastre urma sa acopere bonusurile oferite. Insa echipa noastra de recenzii a fost foarte dezamagita cand a aflat ca cazinoul online Millennium Bet nu prezinta promotii jucatorilor noi sau existenti. Singura oferta pe care am putut sa o gasim pe pagina lor de promovare a fost o promotie pariata gratuita solitara, legata de casa lor de sport, asa ca nu vom intra in detaliile acesteia.

Se pare ca nu exista programe VIP sau de loialitate disponibile, ceea ce, cu siguranta, nu va atrage multi jucatori de mare valoare pe site. Clientii fideli ar trebui sa fie recompensati pentru ca sunt clienti de lunga durata, dar nu veti gasi acest lucru aici.

Majoritatea cazinourilor online au grija de clientii fideli, in special cei care plaseaza pariuri mari. De obicei, ofera promotii pentru acesti jucatori, cum ar fi pariuri gratuite si cadouri. Dar nu pare la Millennium Bet.

Site usor de utilizat cu unele sloturi

Millennium Bet este in mare parte o carte de pariuri online, care este in regula pentru pariorii sportivi avizi. Dar nu exista mult altceva si acesta este unul dintre principalele motive pentru care ne este greu sa recomandam acest cazinou. Acestea fiind spuse, exista unele sloturi, dar acestea sunt in principal jocuri generice, cum ar fi Sizzling Gems si Fruit Sensation de la filiala Novomatic, Greentube.

De fapt, Greetube este unul dintre cei doi furnizori de jocuri ale caror creatii pot fi jucate la cazinoul online Millennium Bet, care primeste din nou un mare deget de la recenzii nostri. Nu veti gasi sloturi majore precum Cleopatra IGT si alte sloturi progresive foarte populare si nici nu veti putea juca Triple 7 si alte jocuri slot clasice.

In ceea ce priveste software-ul, nu este rau. Exista o alegere limitata aici, dar cel putin sloturile disponibile aici pot proveni in mare parte dintr-una din subdiviziunile furnizorului extrem de creativ si de renume, Novomatic. Grafica marcii Greentube nu este prea prost si nu trebuie sa descarcati o aplicatie pentru a juca slot machine sau pentru a plasa pariu pe ruleta.

Multi jucatori vor gasi alegerea ofertei aici mult prea limitata. Catalogul de sloturi este format din mai putin de o suta in total, ceea ce nu depaseste ceea ce obisnuim sa descoperim atunci cand efectuam multe dintre recenziile noastre despre cazinouri.

Aceasta tendinta continua atunci cand cautam in jurul cazinoului o varietate de jocuri distractive. Exista o mica mana de jocuri de ruleta, dar aceasta este masura in care ar putea servi cazinoul online Millennium Bet in momentul efectuarii recenziei noastre. Bineinteles, acest lucru va fi suficient pentru unele sloturi si jucatori de ruleta casual, dar daca sperati la o aventura, descoperiti titluri si tabele proaspete, interesante, atunci pregatiti-va sa fiti nemultumiti.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri