Misli

La prima vedere, Misli poate fi casa de pariuri pe care ati cautat-o, operatorul aratand imediat profunzimea site-ului si ceea ce au de oferit. O selectie buna de sporturi, cateva functii de pariuri decente si un site bun le fac o optiune buna pentru casele de pariuri noi si cu experienta. Avand in vedere toate acestea, Misli este si casa de pariuri pentru tine?

De indata ce accesati site-ul, veti vedea ce este o pagina de baza, dar atractiva. La momentul scrierii, jocul prezentat in partea de sus a paginii era inconjurat de o nuanta rosie, care functiona perfect cu schema de culori gri si alb a site-ului in sine. A ajutat la pastrarea lucrurilor simple si elegante, in timp ce nu era prea cuceritor. Impreuna cu aceasta, albul si griul in sine sunt o combinatie frumoasa, in timp ce diferitele elemente grafice pentru sporturi si ecusoane functioneaza foarte bine si adauga un alt element site-ului.

Din punct de vedere al manevrabilitatii, Misli a oferit un site care este foarte usor de parcurs. Acest lucru este vital pentru pariorii mai noi, deoarece le ofera posibilitatea de a trece de la un sport la altul sau la o promotie fara probleme.

In ceea ce priveste optiunile de plata, Misli va ofera posibilitatea de a utiliza servicii mobile banking, internet banking, card bancomat, tranzactii fara card sau canale de telefonie bancara, printre altele. Este posibil ca aceste optiuni sa nu fie la fel de impresionante ca si alte case de pariuri, dar exista o serie de optiuni pe care le puteti utiliza.

Misli

Sporturi si cote de pariuri

Site-ul Misli ofera utilizatorilor sai o varietate de evenimente sportive disponibile pentru plasarea de pariuri. Printre sporturile acoperite se numara: fotbal, baschet, hochei pe gheata, handbal, tenis de masa, tenis, volei. Cotele de pariuri la Misli sunt in general competitive. Marja de pariere pe fotbal este de 5,2%, marja de pariere pe tenis este de 7,5%, marja de pariere pe hochei pe gheata este de 7,6%, baschet cu 5,6% si asa mai departe. Marja globala de pariere este de 6,5%. Aceste marje de pariere au fost calculate folosind cote de la diferite evenimente din fiecare sport. Retineti ca marjele pot fi diferite de la un sport la altul si chiar de la o liga la alta.

Caracteristici de pariere

Am fost destul de impresionati de sporturile disponibile pe care puteti paria cu Misli, care ofera o serie de optiuni de pariere diferite. Sporturile cele mai mari, cum ar fi fotbalul si tenisul, sunt alaturi de altele de nisa, cum ar fi hochei pe gheata, handbal si tenis de masa, ceea ce ofera pariorilor o gama destul de buna de lucruri pe care sa parieze. Toate aceste sporturi sunt usor de localizat in partea de sus a paginii de pornire din bara de derulare.

In ceea ce priveste pietele, Misli ofera o gama destul de extinsa pentru a fi utilizata de clientii lor. Anumite meciuri de fotbal vor avea peste 154 de piete inainte de start, cu rezultatul meciului, rezultatul meciului cu handicap si sansa dubla, alaturi de mai multe piete de nisa, cum ar fi victorii in deplasare fara gol si echipa castigatoare si cu cate goluri. Aceasta selectie a pietelor inseamna ca pariorii mai experimentati isi pot umple pietele de nisa, ceea ce inseamna ca lucrurile de pe site nu devin invechite prea repede.

Serviciu clienti

Informatiile de contact pentru Misli se gasesc in partea de jos a paginii de pornire. Casele de pariuri ofera clientilor un numar de telefon si o adresa de e-mail, ceea ce este o oferta destul de decenta. Desigur, sunt si alte case de pariuri care ofera o optiune de chat live, acesta tinde sa fie un mod mai eficient de a raspunde la o intrebare, dar, totusi, furnizarea unui numar de telefon sau a unui e-mail este un bun punct de plecare al sectiunii de servicii pentru clientii oricarei case de pariuri.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri