MobileBet

Mobilebet a fost infiintat in 2009. Acestia faceau parte din compania suedeza de jocuri, Cherry AB. Cherry AB a fost preluata de firma de capital privat Bridgepoint pentru 1 miliard de dolari in 2018. MobileBet ruleaza pe excelenta platforma de carti sportive SBTech. Asadar, veti obtine cote competitive si o experienta intuitiva pe toate dispozitivele. La nivel international, MobileBet este licentiat si reglementat de Autoritatea Malta pentru Jocuri de multa vreme, care supravegheaza unele dintre cele mai importante marci de pariuri sportive din lume. MGA gestioneaza orice reclamatie a jucatorilor internationali impotriva furnizorilor sai de pariuri sportive autorizati.

Mobilebet are o noua oferta bonus pentru clienti pentru sport?

Da, ei fac. Vizitati pagina noastra de bonusuri pentru pariuri sportive pentru a vizualiza cea mai recenta oferta a acestora si a o compara cu cea a altor furnizori. Oferta este destinata publicului mai larg al noilor utilizatori Mobilebet.

Cu toate acestea, Mobilebet are, de asemenea, bonusuri separate, dedicate cartilor de sport pentru noii jucatori rezidenti in Austria, Finlanda, Germania, Norvegia sau Noua Zeelanda. Daca va aflati in oricare dintre aceste tari, pur si simplu faceti clic pe tara dvs. pentru a vedea bonusurile dedicate jucatorilor dvs. din tara dvs.

Mobilebet

Caracteristici si avantaje ale site-ului MobileBet

MobileBet ofera, de obicei, oferte saptamânale „Odds Boost” pentru anumite pariuri combinate sau „Combos al saptamânii”. MobileBet va lista câstigatorii câtorva jocuri de la mijlocul saptamânii sau weekend-urilor cu cotele lor originale, plus noul pret al cotelor crescute. Daca va plac noile cote si echipele care câstiga, faceti clic simplu sau atingeti pentru a adauga pariul special de crestere a cotelor la biletul de pariere, nu este nevoie sa adaugati manual aceste rezultate individual. Aceasta este o caracteristica destul de interesanta, deoarece echipele listate sunt de obicei favorite pentru meciurile date.

MobileBet ofera, de asemenea, o caracteristica destul de robusta „Cash Out”. Aceasta caracteristica permite utilizatorilor sa-si anuleze in mod esential pariul in schimbul unui randament mai mic decât cel complet, pentru a pastra niste bani de miza pentru o pierdere probabila sau pentru a obtine o victorie mai devreme. Ca intotdeauna, datorita naturii dinamice a ofertelor de „retragere”, aceasta caracteristica este supusa propriilor termeni si conditii.

Navigarea MobileBet de pe computer este o experienta rapida si intuitiva. Sub linkul „Acasa”, veti gasi o bara de cautare unde puteti introduce termeni pentru a gasi o echipa, un participant la meci, o liga sau un nume de competitie pentru a naviga direct la evenimentele dvs. de interes. Aveti grija daca termenii de cautare doriti ar putea avea alte ortografii. De exemplu, MobileBet foloseste „Man Utd” pentru a reprezenta „Manchester United”. Daca introduceti „Manchester”, rezultatele nu va vor arata evenimentele de interes.

MobileBet ofera linkuri rapide utile sub bara de cautare pentru cele mai populare evenimente ale zilei. Ligile si competitiile sunt organizate pe tari. Daca echipele dintr-o anumita liga provin din mai multe tari, MobileBet afiseaza tara predominanta. De exemplu, NHL se va gasi sub „Hochei pe gheata” si „SUA”.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri